Aktywne Wpisy
wazogrodowy +2
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Hellicon +14
W ogóle to jestem zażenowany postawą Mirków. Toruńska Zuzia odnalazła się po weekendzie, a tu brak memów i jazdy po temacie. Te wszystkie Mirabelki z tekstami 'nie wiesz, nie oceniaj, pewnie ufo ją porwało' zasługują na roast. O klasycznym 'rodzina prosi o niezadawanie pytań' to już nawet szkoda gadać.
#krakow #komunikacjamiejska #patologiazmiasta #oszukujo #aplikacje
@WielkiNos: czemu nazwiska Paula i Bartosza zakryte? Daj całe, gardzę złodziejstwem.
anyway, mi to nie przeszkadza, co mnie to obchodzi, jest 100 tysięcy ważniejszych problemów. Komunikacja miejska jest dla tych najbiedniejszych lub ludzi bez prawka. więc nic dziwnego że może być ich nie stać na bilety.
Po drugie czym to się różni od np takiego yanosika itp?
@January-zwiedza-szpary: Niczym. Narzędzie dla bydła, które nie potrafi przestrzegać prawa.
Biały polak katolik nigdy by czegoś takiego nie zrobił!
NIE SZKALUJ LEWAKU!
@Emble , jazda bez biletu to nie kradzież, tylko wyłudzenie przejazdu.
@harrame @nairoht , zabawne, że
@Klepajro: no nie ma odpowiedzi, więc każdy może się sam nad tym zastanawiać. Rozumiem, że u ciebie w szkole też jak ktoś miał inne zdanie niż pani od etyki, to ona go wyzywała od uprzywilejowanych chamów?
@patryk_66: XD
W Warszawie w 2022 roku tylko na zakup usług przewozowych trzeba było przeznaczyć ponad 2,9 mld złotych, a wpływy z biletów wyniosły ok. 776