Wpis z mikrobloga

W ogóle to jestem zażenowany postawą Mirków. Toruńska Zuzia odnalazła się po weekendzie, a tu brak memów i jazdy po temacie. Te wszystkie Mirabelki z tekstami 'nie wiesz, nie oceniaj, pewnie ufo ją porwało' zasługują na roast. O klasycznym 'rodzina prosi o niezadawanie pytań' to już nawet szkoda gadać.
Hellicon - W ogóle to jestem zażenowany postawą Mirków. Toruńska Zuzia odnalazła się ...

źródło: temp_file1152711097709908841

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hellicon: haha to od razu było wiadomo, i teraz tak, kolejne sto wykopalisk o kimś zaginionym i kolejne 100 zakończonych "prosimy o niezadawanie pytań" A potem " O Nie wykop jest taki zły, nie szanuje tu się ludzi"
Póki co to faza rozczarowania.
W końcu po prostu ludzie będą ignorować zaginięcia nie ważne czy fikcyjne czy nie.
A co do tego chłopaka to znalazłem jakiś komentarz mówiący że zaginięcie było
  • Odpowiedz
  • 11
@plusikdziczku Jest jeszcze trzecia opcja: był głupi. Cała akcja to nie trolling skoro były podawane telefony na policję i zgloszenia do popularnych grup itp. Pewno nie ogarnął, że julka włączyła telefon i zaczęła ogarniać sprawy ale do swojego byłego nie zadzwoniła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@plusikdziczku zapewne zadzwoniła i powiedziała że nie zaginęła tylko jest gdzieś tam i tyle. W związku z tym nie miała statusu osoby zaginionej a co za tym idzie nie mogła zostać odnaleziona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz