Aktywne Wpisy
Moseva +125
Nie możesz sobie po prostu przechorować wirusa i leżeć z ciepłą herbatą i książką, tylko musisz naganiać ludzi na piramidę i nazywasz to wolnością? (╯︵╰,)
#izadamczyk #frajerzyzmlm
#izadamczyk #frajerzyzmlm
Lewusx +13
Mam wewnętrzną potrzebę pochwalenia się…
Swoimi pięknymi pośladkami.
Buziaki homofoby.
#mirkokoksy
#dieta
Swoimi pięknymi pośladkami.
Buziaki homofoby.
#mirkokoksy
#dieta
Więcej imigrantów wpuszczajcie i wyjście z EU też dobre rozwiązanie
#uk #anglia #londyn #polska
Brytole na wlasnej skórze się przekonali sie ze stracili duzo, a nic nie zyskali.
Nawet Orban siedzi cicho o wychodzeniu z Unii bo wie ze jakby Wegry wyszli to po 2-3 latach by skonczyl jak Nicolae Ceaușescu
Juz teraz specjalistom zyje sie lepiej w wielkich miastach Polski nizeli tym w UK.
@loczyn: Slyszalem o tym, tylko czy to napewno prawda? Sprawdzam sobie oferty w polsce nabierzaco, i jak narazie wychodzi mi ze w uk przy normalnym zyciu bez ogladania kazdego funta, zostaje mi wiecej na koniec miesiaca, niz cala maksymalna wyplata w polsce. A porownuje moje zarobki ktore moga isc jeszcze w gore, do maksymalnego wynagrodzenia w polsce (ktorego bym nie dostal bo sa zwyczajnie lepsi)
Moze to tylko w mojej branzy (ogolnie CAD) ale zona ma podobna sytuacje jako menager w gastronomi.
Podobno w it w polsce placa lepiej, ale tak zawsze bylo.
Bardziej bym myslal ze to wlasnie osoby bez kwalifikacji maja coraz lepiej w polsce niz w uk. Bo tutaj minimalna jest kiepska, a w polsce ladnie poszla
winny jest:
- brexit
- wysokie podatki
- multikulti
-