Wpis z mikrobloga

Aha, czyli jak jedna laska chce bogacza a druga romantyka, to znaczy, że nie mogą tego powiedzieć głośno, bo wam się styki przepalają od dwóch sprzecznych informacji od dwóch różnych kobiet bo według was prościej by było aby wszystkie były takie same i myślały tak samo, wtedy wam byłoby wygodniej, a że jest jak jest, to narzekacie na ten stan twierdząc, że kobiety nie wiedzą czego chcą, albo że baby to hipokrytki?
  • Odpowiedz
@BlueTony: laska może dopiero zacząć życie randkowe a ty już przewidujesz co się wydarzy za następne 20 lat

Czemu wy niebiescy tacy jesteście xD uważacie siebie za wszechwiedzące bóstwa
Ja piertole co za ego
  • Odpowiedz
laska może dopiero zacząć życie randkowe a ty już przewidujesz co się wydarzy za następne 20 lat

@AlienFromWenus: Nigdzie nie napisałem, że przewiduję co się wydarzy u niej za 20lat. Piszę ogólnie o pewnych tendencjach.

Czemu wy niebiescy tacy jesteście xD uważacie siebie za wszechwiedzące bóstwa

Ja piertole co
  • Odpowiedz
@BlueTony @AlienFromWenus statystyka to niezła suka, wygranie w lotto jest mniej prawdopodobne niż zostanie #!$%@?ętym piorunem a jednak ludzie w to grają. Z logiką podobnie przy projektowaniu skali rozwoju demograficznego statystycy kierowali się logicznym trendem wzrostowym a ostatecznie nie mieli racji. Więc na twoim miejscu bym uważał zwłaszcza jeżeli krełujesz się na istotę kierującą się twardymi danymi bo w teorii myślisz, że jesteś jak Mike Ross a w praktyce możesz
  • Odpowiedz
nie mam idealnego ciala, ogromnej kasy też. dużo chodzę po polach i łąkach, mogę zrywać jakieś wiechcie. podobno jestem bardzo troskliwy, DZIEWCZYNY GDZIE JESTESCIE !!!!!1!!!!!1
  • Odpowiedz
@Krosneq: myślę że najtrafniejsze jest kierowanie się i logiką i przeczuciem. Kobiety mają rację w pewnych kwestiach a mężczyźni w innych. Wielokrotnie zdarzało mi się mieć przeczucie które było trafne mimo że logicznie patrząc nie powinno tak być. Dopiero połączenie obu może dać pełny obraz niestety niektórzy tak bardzo wierzą w jedyną słuszną logikę że nie dostrzegają wielu niuansów. Życie nie jest logiczne na tyle by można je było przewidzieć
  • Odpowiedz