Aktywne Wpisy
lignocainum +66
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym
wykop +36
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Miałem dzisiaj kolizję na rondzie grunwaldzkim w Krakowie, kilka minut przed 16. Skręcałem od Monte Cassino w aleje (w lewo). Pas był jeden, jednak mieszczą się na nim 2 auta. Jako że wszyscy stali po lewej stronie pasa to jadąc miałem po prostu wolne. Zmieniły się światła, gość obok to zaakceptował i zjechał za mnie, jednak babka, która była drugą bądź trzecia zaczęła trąbić i uderzyła swoją prawą stroną w moją lewą. Przyjechała policja i stwierdzili moją winę (bo nie można wyprzedać prawą stroną lol). W momencie jak dojeżdżałem do świateł ta pani stała w korku, więc ją omijałem a nie wyprzedzałem. Dodatkowo policja za nic miała argument o art. 16 pord, zlekceważyli także moją sugestie, że ta pani mogła we mnie nie wjeżdżać a nacisnąć hamulec. Baba wjechała celowo, zatrąbiła i próbowała mnie zepchnąć.
No i Grande finale, nie przyjąłem mandatu. Czy jest tu może szczęśliwie jakiś świadek bądź ktoś doradzi jak uzyskać dostęp do monitoringu? Jak wygląda taka sprawa etc? Przepraszam za chaos, to jest moja pierwsza sytuacja tego typu, a potrzebuję pomocy. Jestem szarakiem, a nie chcę dać babie satysfakcji.
#krakow #motoryzacja #kolizja #policja
Ps tak nie chciało mi się patrzeć na mapę gdzie to się stało, daj pineske
https://go.toya.net.pl/25-0/14022-0/444414022177-rondo-grunwaldzkie/play
Niestety nie widzę możliwości odtworzenia wstecz.
@Heezy: żeby autobusy przegubowe się mogły łamać na swoim pasie