Aktywne Wpisy
Periplanomeno_Asteri +321
Po wielu trudach, niemal mityczne i wydawałoby się nierealne już natchnienie, zostało odnalezione. Tylko czy takie miało być jego oblicze?
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #digitalpainting
Do obserwacji #peristeri
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #digitalpainting
Do obserwacji #peristeri
ProstolinijnyW +13
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
I jest po prostu obleśny i kretyński. Jakieś babochłopy z grubasami pląsające z dzieciakami. Półnagi facet na półmisku. Ta sztuka nowoczesna coraz bardziej odklejona jest.
@Varin: CALE SZCZĘŚCIE MA WIELE WSPÓLNEGO Z OLIMPIADĄ I SPORTEM
@SkorpionX: Kiedyś to było...
@djtartini1: Przeczytałeś artykuł który sam linkujesz?
Nie było to zamierzone. Przeprosili bo się zaczęli pruć ludzie bo się im skojarzył obraz "ostatnia
@Varin: a co mieli napisać xD. Oczywiście, że to było zamierzone i to nie było jedyne odwołanie biblijne i nie mógł być to przypadek, nie bez kozery zrobiła się inba na całym świecie. Wystosowali oficjalne przeprosiny i jeszcze drążysz
Wiesz lepiej niż Lennon o czym jest Imagine?
No chyba jednak ma. Główna aktorka (ta z waflem na głowie) tego przedsięwzięcia wrzuciła takie coś na swojego insta.
Oczywiście, wyszła inba to już szybko pokasowane. Damage control. Ale ślady zostają.
@andbatros:
Że co? Bogowie olimpu nie mają nic wspólnego z olimpiadą xD?
Jak do tego doszedłeś?
Dziwnym trafem nie przyczepiłeś się do Marii Antoniny i metalowego koncertu Gojiry ani innych elementów, tylko do tego 1 który jako jedyny miał coś wspólnego z olimpiadą xD.
@korkyx: Nawet jakby Schwarzenegger zarzekał się że T-1000 był żydowskim gejem, to raczej filmu to nie zmieni :)
@djtartini1: przeprosili, żeby autyści tacy jak ty w końcu zamknęli mordę i przestali jazgotać, no bo ile można słuchać tego katolskiego wycia.