Wpis z mikrobloga

Natura. Wartości kobiet to emocje i hormony, dlatego zatrudnianie ich na odpowiedzialnych stanowiskach kończy się cierpieniem ogółu.

@IllIllllIllniepomszczon_napletekIlI: Wiadomo, bo facetowi policjantowi nigdy się nie zdarzyła taka sytuacja xD
Całkiem nie dawno była akcja w Stanach, gdzie policjant na służbie skorzystał z propozycji jakiejś laski, którą wcześniej aresztował i jeszcze debil po całej akcji zatrzasnął się na tylnich siedzeniach w radiowozie i musiał dzwonić po kolegę.
  • Odpowiedz
Żona jest na takiej grupie w mieście i powiem Ci że to co tam czasami kobiety wypisują to mnie przeraża.

@m_k_92: Czyli żona też wierzy we wszystko, co przeczyta w internecie? No to się dobrze dobraliście przynajmniej, miło
  • Odpowiedz
Też chciałbym tak nie wiedzieć co się ze mną dzieje i wylądować w łóżku z dwudziestoletnią studentką która dominowałaby mnie za to kim jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PfefferWerfer: W sumie może to historia niejednego żula śpiącego pod wydziałem psychologii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wstanczyk: skąd wiesz w takim razie co jest prawdą a co nie? Może mój wpis jest kłamstwem a Ty w niego uwierzyłeś? Skąd wiesz że mam żonę w ogóle i jestem na takich grupach? Pseudo inteligent z Ciebie. Tyle w temacie :)
  • Odpowiedz