Aktywne Wpisy

robercik123007 +444
uwielbiam wchodzić na olx i zgłaszać frajerów co sprzedając coś i manipulują tytułem ogłoszenia np yamaha honda ktm . albo inni co podają cenę z d--y np 12345678 itp
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD

paweucio +111
czemu kiedys to bylo? pilismy gowniane browary w plenerze, w dupsko mi zimno bylo, a i zdarzalo sie ze w zime drzewo do lasu wiezlismy co by ognisko bylo, palilismy route 66,albo inne viceroje i bylo cudownie, dzis jakies 15lat pozniej siedzisz w cieplym domu pijesz co chcesz, palisz co chcesz, jedziesz gdzie chcesz, a najchetniej bys wrocil tam na to ognisko? hashtag opowiescizdupy hashtag kiedytobylo

źródło: 2024-07-30 07.38.17 www.onet.pl 47fc84892e44
Pobierzźródło: 2024-07-30 07.38.58 www.onet.pl 028778511fcc
PobierzNo ale Babiarza zawiesili. A Tusk ma asystentkę kobietę. A m----n zdefektował się w jeziorze! To są afery, a nie jakieś milionowe przekręty Morawieckiego gdy był premierem.
Każdy ma wywalone, bo na ogół okazuje się, że poza clickbaitowymi nagłówkami, nie stoi za nimi żadna treść.
@badreligion66:
Bardzo możliwe, że podobne ilości treści. Tylko, że na tej asystentce to największy akcent stawiają tacy jak ty, a nie "pisiory".
@andrzej-roman:
na kilka postów ośmiogwiazdkowców śmiejących się z powagi tego zarzutu, faktycznie z jeden pisowski się mógł trafić. Zresztą, to bardzo prymitywna, ale skuteczna figura retoryczna. Wszak odwraca się uwagę od tematów naprawdę istotnych, jak zarżniętego CPK, energetyki jądrowej, czy położeniu lagi na inwestycjach na Odrze.
@andrzej-roman: