Aktywne Wpisy
czemu nikt się nie czepia #indie albo #pakistan o b--ń atomową i im jej nie blokują a #iran już tak? Czy nie powinno być tak że państwa które miały / mają b--ń atomową powinny zwalczać każdy kraj dążący do b---y atomowej? Albo w drugą stronę, zezwolić na to i każdy kraj do odstraszania powinien mieć swoje głowice nuklearne

annlupin +8
śpicie jusz?
źródło: annlupin09823
Pobierz

Link do nowej wersji:
Wersja 1.1
Co nowego?
* pozbyłem się niepotrzebnego kodu i odchudziłem program ze 160 mb do 120 mb
* Generowanie i pobieranie z zakresu ma teraz opcje parametrów, dzięki czemu znając ostatnią cyfrę numeru oraz cyfrę kontrolną możemy zawęzić zakres poszukiwania np. zdobywając te dane ze strony ekw.plus po wpisaniu identyfikatora działki
* Zapamiętywanie ostatnio używanych parametrów z generatora
* Odtwarzanie muzyki w tle powinno już działać prawidłowo (muzykę można wyłączyć z paska na górze, ustawienie jest zapamiętywane przy ponownym uruchomieniu programu)
* Zapamiętywanie ostatnio wybranych działów KW
* Pomniejsze poprawki
mój GITHUB
#ekwpobieraczek
#ksiegiwieczyste #python #selenium #geodezja #nieruchomosci
źródło: 1.1
PobierzJak coś tam próbowałem pobrać to w Chrome odpala się okienko do wyboru domyślnej przeglądarki, więc musisz dodać flagę do selenium żeby nie wyświetlało tego okienka. A tak w ogóle to nie się tej automatyzacji odpalać w headless wersji selenium? Wydaje mi się ze powinno działać.
W sumie czemu uderzanie do API odpada?
Co do chrome to na niektórych komputerach się pojawia to okienko i masz rację muszę dodać flagę, więc jeśli Ci się pojawia to wybierz w zakładce ustawienia EDGE.
Z headless jest problem taki że powinno działać, a nie działa. Próbowałem na różne sposoby i nadal nie mam takiego który działa, sama flaga i ustawienie rozmiaru okna przeglądarki nie rozwiązuje problemu. Chyba będę próbować skorzystać z innej biblioteki
W zasadzie to nie potrzebuję miliona ksiąg tylko numerów 5 otaczających mnie nieużytków. Znalazłem sobie w Sieci identyfikator sądu + ostatnią cyfrę księgi + cyfrę kontrolną. Czyli mam coś w rodzaju ABCD/XXXXXXX1/1, gdzie różni się tylko ta cyfra księgi. To znaczy, że aby pobrać te 5 ksiąg muszę pobrać pełen zakres od 1 do 99999999? Ile
Komentarz usunięty przez autora
Mały update pod tym samym linkiem @Gartosz poprawiłem i teraz działa oboma parametrami lub jednym,
@its_over_for_chlop dodałem flagę do chrom i nie ma już tego wkurzające go okienka
Komentarz usunięty przez moderatora