Wpis z mikrobloga

nie można krytykować władzy, a jak dla władzy są potrzebni pożyteczni idioci w sukienkach to nie można ich również
  • Odpowiedz
@Qersoui: przecież o sobie wrzucasz memy, dowaliłeś troll tezę że jacyś prawacy coś uważają a ty tak nie uważasz a potem robisz kiepskie fikołki więc sam poczytaj poradniki bo dyskutować nie potrafisz
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: gdzie naciągana? skoro bardziej pasuje pod definicję niż trollteza opa i tylko do niego się odnosiłem a nie do podręcznikowej definicji komunizmu
a nie lubię jak ktoś chce dysponować moimi zasobami i wmawia mi że rozdysponuje je lepiej ode mnie a tak robią komuchy
no i robisz większy fikołek z logiki skoro nie odróżniasz znaku równa się od jest większe niż
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: no ale to tylko teoria bo nigdy tak się nie stało w rl
za to przykładów cenzury i represjonowania za wyrażanie poglądów sprzecznych z poglądami partii w komunizmie było od groma w różnych krajach gdzie próbowano to wprowadzić
  • Odpowiedz
za to przykładów cenzury i represjonowania za wyrażanie poglądów sprzecznych z poglądami partii w komunizmie było od groma w różnych krajach gdzie próbowano to wprowadzić

@qetua: Ale co to ma do rzeczy? Już omowióne było, że miało to związek ze sposobem sprawowadzania władzy, który akurat był w duchu wielu wykopowych wyznawcow Korwina Krula. Stalinowskie ZSRR jest wzorcowym przykładem monarchii absolutnej, czyli raju każdego kuca, ale ten pewnie myślał, że monarcha
  • Odpowiedz
@TheKirghizLight: mnie nie interesuje komunizm marksistowski i nie wiem po co z nim wyjeżdżasz naczytałeś się głupot i chcesz za wszelką cenę zainteresowac nimi innych
nie mam kredytów ani telewizora odklejeńcu, to też sobie wymyśliłeś jak ten marks swoją wizję systemu który nigdzie się nie sprawdził
  • Odpowiedz
mnie nie interesuje komunizm marksistowski i nie wiem po co z nim wyjeżdżasz naczytałeś się głupot i chcesz za wszelką cenę zainteresowac nimi innych

nie mam kredytów ani telewizora odklejeńcu, to też sobie wymyśliłeś jak ten marks swoją wizję systemu który nigdzie się nie sprawdził

@qetua: No ciebie interesuje kapitalizm myśląc, że jesteś wielkim panem kapitalistą, a jesteś zwykłym czlowiekiem i nigdy nie będziesz bogaty. Nigdy nie staniesz się kapitalistą.
  • Odpowiedz
@TheKirghizLight: ale bełkot skąd możesz wiedzieć kim jestem i jak zachowają się moje zasoby, nie interesuj się moimi bo
ja się twoimi nie interesuję, jak chcesz to opowiadaj o swoich zainteresowaniach i prognozach stanu zasobów a ode mnie się odwal
i nie obrażaj moich uczuć religijnych że się modle do jakiegoś kapitalisty bo to twoje urojenia chamie
i nie straciłem wszystkiego w 2008
  • Odpowiedz
ale bełkot skąd możesz wiedzieć kim jestem i jak zachowają się moje zasoby, nie interesuj się moimi bo

ja się twoimi nie interesuję, jak chcesz to opowiadaj o swoich zainteresowaniach i prognozach stanu zasobów a ode mnie się odwal

@qetua: Tak, jesteś prawdziwym kapitalistą, dlatego siedzisz na wykopie i piszesz bajki o marksizmie. Tak było!

i nie straciłem wszystkiego
  • Odpowiedz