Aktywne Wpisy
SereneCipher +6
Czym według was jest miłość?
monky +56
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
~Przemysław Babiarz i jakieś 99% prawaków
#antykapitalizm #definicjekomunizmu #bekazprawakow #bekazlibka
Karol Marks, Kapitał, Tom I, Rozdział 15, Strona 420
1.Francisco Franco
2.Augusto Pinochet
idź się doedukuj misiu może zaczniesz rozróżniać autorytaryzm od komunizmu i zobaczysz, że cenzura jest cechą wspólną nie wszystkich państw komunistycznych ale wszystkich państw autorytarnych jak najbardziej.
ja się odniosłem do tezy z pierwszego posta
a nie lubię jak ktoś chce dysponować moimi zasobami i wmawia mi że rozdysponuje je lepiej ode mnie a tak robią komuchy
no i robisz większy fikołek z logiki skoro nie odróżniasz znaku równa się od jest większe niż
jest dokładnie tak samo
za to przykładów cenzury i represjonowania za wyrażanie poglądów sprzecznych z poglądami partii w komunizmie było od groma w różnych krajach gdzie próbowano to wprowadzić
@qetua: Ale co to ma do rzeczy? Już omowióne było, że miało to związek ze sposobem sprawowadzania władzy, który akurat był w duchu wielu wykopowych wyznawcow Korwina Krula. Stalinowskie ZSRR jest wzorcowym przykładem monarchii absolutnej, czyli raju każdego kuca, ale ten pewnie myślał, że monarcha
nie mam kredytów ani telewizora odklejeńcu, to też sobie wymyśliłeś jak ten marks swoją wizję systemu który nigdzie się nie sprawdził
@qetua: No ciebie interesuje kapitalizm myśląc, że jesteś wielkim panem kapitalistą, a jesteś zwykłym czlowiekiem i nigdy nie będziesz bogaty. Nigdy nie staniesz się kapitalistą.
ja się twoimi nie interesuję, jak chcesz to opowiadaj o swoich zainteresowaniach i prognozach stanu zasobów a ode mnie się odwal
i nie obrażaj moich uczuć religijnych że się modle do jakiegoś kapitalisty bo to twoje urojenia chamie
i nie straciłem wszystkiego w 2008
@qetua: Tak, jesteś prawdziwym kapitalistą, dlatego siedzisz na wykopie i piszesz bajki o marksizmie. Tak było!