@Mirek_Cebula: Po wykonaniu przez piosenkarkę utworu "Imagine" Babiage powiedział: "Świat bez nieba, narodów, religii i to jest wizja tego pokoju, który wszystkich ma ogarnąć. To jest wizja komunizmu, niestety" Nie musiał tego wtrącać, ale c--j. I za to został zawieszony.
Brawo dla "Fajnopolaków", którzy głosowali na możliwość plucia sobie w twarz.
@Mr--A-Veed: ja tam głosowałem na plucie kacapom na twarz i po tym komentarzu widzę płacz orka, więc się zgadza.
Ważne, że w komisjach śledczych są "igrzyska dla idiotów", w Paryżu "igrzyska dla degeneratów", a Polsce festiwal obrażania Polaków przez elitę z uśmiechami na
@Eptu: To są twoje słowa prawdy bo poleciał po narracji jaką sam stosujesz. To jest komentator sportowy i w telewizji nie powinien stawać po jednej czy drugiej stronie, a zwłaszcza nie wypowiadać się na tematy religijno ideologiczne.
#rozdajo Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla? Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡°ʖ̯͡°)
Czy mógłbym prosić o
Komentarz usunięty przez moderatora
"Świat bez nieba, narodów, religii i to jest wizja tego pokoju, który wszystkich ma ogarnąć. To jest wizja komunizmu, niestety"
Nie musiał tego wtrącać, ale c--j. I za to został zawieszony.
@Eptu: no nic dziwnego, że go wywalili, brzmiał jak jakiś wujek na wigilii co gada naybany o polityce.
Świat bez religii =
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mr--A-Veed: ja tam głosowałem na plucie kacapom na twarz i po tym komentarzu widzę płacz orka, więc się zgadza.
@Eptu: To są twoje słowa prawdy bo poleciał po narracji jaką sam stosujesz. To jest komentator sportowy i w telewizji nie powinien stawać po jednej czy drugiej stronie, a zwłaszcza nie wypowiadać się na tematy religijno ideologiczne.