Aktywne Wpisy
Angmac +232
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +135
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Hej wszystkim,
Zamówiłem ostatnio przesyłkę z Aliexpress i nie wiem za bardzo czy ufać trackingowi paczki. Według niego, paczka jest u mnie w mieście, ale wydaje mi się, że to chyba trochę za szybko, a sama data dostawy jest oznaczona na 01 - 02 sierpnia. Z jednej strony wydaje im się to za szybkie, z drugiej jest gwarantowana 10 dniowa dostawa od momentu zakupu
Inpost który niby ma przejąć paczkę ma tylko tą informację:
"W trakcie przygotowania
Nadawca poinformował nas, że przygotował przesyłkę do nadania."
@GreeenOne:
no wierzyc, przeciez pisze, ze jest w kraju tranzytowym :P