Wpis z mikrobloga

Tak się robi real-time marketing a nie przerabiając kilkudniowe memy i udając że firma jest „na czasie”. Linette zapytała wczoraj na Twitterze czy ktoś ma pomysł jak dotrzeć do Paryża przed zamknięciem strefy powietrznej. Odpowiedział na to szef InPostu, który dysponuje prywatnym samolotem. I dzisiaj już Linette i Fręch lecą sobie elegancko samolickiem Brzoski do Paryża.

#tenis #igrzyska #paryz2024
enzojabol - Tak się robi real-time marketing a nie przerabiając kilkudniowe memy i ud...

źródło: image_picker_8408315B-100A-4074-8151-72885C1BFE72-43296-0000146C5DE2F635

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enzojabol: Brzoska wie jak się robi interesy i jak wydawać pieniądze w firmie. Januszexy żałujące herbaty lub soku do wody swoich kołchoźnikom powinny brać przykład.

Nie wiem ile wynosi koszt takiego lotu, ale jestem pewny, że reklamy za tyle nie kupi.
  • Odpowiedz
@enzojabol: szkoda, że nie odezwał się prezes poczty polskiej, może by się spóźniła ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo w ogóle nie dotarła ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
Też chciałem jej pożyczyć swój odrzutowiec, ale Rafał mnie ubiegł. Może to i lepiej, bo w sumie wylatałem nim już swój przydział emisji co2, co w sumie nie ma i tak zobaczenia, bo jestem biedakiem, którego boli paliwo za 6,5 i w sumie mam tylko stary rower( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Na LinkedIn ludzie potężnie wchodzą mu w tyłek

@Walimbrachol: Tak bardzo to. Już nikt nie pamięta jak ten Janusz Biznesu przeniósł swoich pracowników do spółki fasadowej z minimalnym kapitałem zakładowym, po to, żeby ich zwolnić i nie płacić im rekompensat. Albo to, że był największym pracodawcom w polsce zatrudniającym na "śmieciówkach", bo na etatach miał tylko garstkę najbliższych współpracowników.
  • Odpowiedz