Wpis z mikrobloga

Polka: * po prostu istnieje, żyje, oddycha

Wykopki: "hurr durr na pewno zdradza męża z mokebe a chłop ciężko pracuje na witaminke, urodzi mu czarne dziecko i ściągnie z niego alimenty a książę pustyni zarazi ją HIV, chłop musi nadskakiwać księżniczce i wymyślać dla niej rozrywki bo sama nie potrafi bo nie ma żadnych zainteresowań poza Netflix i makijażem, ha tfu na takie puste szony, każda kobieta to coorva, divy są lepsze bo nie oszukują że liczy się tylko hajs hurr durr!"

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #p0lka
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AlienFromWenus: w p0lkach najbardziej mi się podoba, że idą na wczesniejszą emeryturę bo muszą opiekować się dziećmi, ale dzietność jakoś mamy jedną z najniższych w Europie.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus Chłopom w dzisiejszych czasach spada IQ od skumulowanego teścia i s----a wbije w dekiel.
Najlepsze jest to, że faceciki uważając, że oni są całkowicie w porządku, a p0lki to łolaboga dramat, choć wywodzą się z jednego społeczeństwo. xDDDD
Jedno społeczeństwo wydało szlachetnych mężczyzn i paskudne kobiety. Tak było.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus:

Wykopki: "hurr durr na pewno zdradza męża z mokebe a chłop ciężko pracuje na witaminke, urodzi mu czarne dziecko i ściągnie z niego alimenty a książę pustyni zarazi ją HIV, chłop musi nadskakiwać księżniczce i wymyślać dla niej rozrywki bo sama nie potrafi bo nie ma żadnych zainteresowań poza Netflix i makijażem, ha tfu na takie puste szony, każda kobieta to coorva, divy są lepsze bo nie oszukują że
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: dali się złapać na podzielenie narodu
po pis
mezczyzni vs kobiety
weganie vs miesozercy

i traca na tych bzdurach czas zamiast zajac sie czyms pozytecznym, co zrobisz nic nie zrobisz
mentalnosc narodu taka jest, ciało społeczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Kurcze, z ciekawości wszedłem na dodane przez ciebie posty na mikroblogu, bo właśnie miałem jakieś wrażenie, że dosłownie chwile temu o tym czytałem. Na szybko przejrzałem te napisane od początku czerwca i dosłownie każdy z nich to tworzenie wojenek damsko-męskich. Jeśli masz za to płacone to okej (w sensie nie okej, bo tylko się później ludzie kłócą, ale wiadomo o co chodzi), jeśli nie, to polecam udać się do
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus przypominam tylko, że taki Simon Mol uprawiał s--s z ponad setką polek(z czego bardzo wiele z nich miało męża/chłopaka) i kilkadziesiąt z nich zaraził HIV, więc tak, jak najbardziej można myśleć, że tak właśnie się stanie xD

Skoro ponad 40letni mokebe miał takie branie w czasach gdy polki nie były tak rozwiązłe to jakie branie musi mieć 25letni n-word w czasach gdy promuje się związki z czarnymi
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: powtarzam ,nie ma fikołka którego wykopki nie zrobią by poczuć się chociaż odrobinę lepiej. Czy to jebiąc kobiety, rowerzystów, teraz właścicieli psów (XD). Smutny to ich los, ich egzystencja, rzucasz im buzzworld a pelikany łykają
  • Odpowiedz