Aktywne Wpisy

mikorys +5
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Darth_Gohan +54
Przyjechał #ksiazulo do #wroclaw i jak komuś się nie chcę oglądać to na szybko najważniejsze wnioski:
- we Wrocławiu kebaby są drogie
- we Wrocławiu kebaby polecane przez ludzi są naprawdę na ocenę 3/10 czy 4/10
- w 3 lokalach najgorsza i najtańsza tortilla do zawinięcia
- Oyche do polecenia, ale no nie z taką kolejką.
- we Wrocławiu kebaby są drogie
- we Wrocławiu kebaby polecane przez ludzi są naprawdę na ocenę 3/10 czy 4/10
- w 3 lokalach najgorsza i najtańsza tortilla do zawinięcia
- Oyche do polecenia, ale no nie z taką kolejką.
Np. cieszy Cię gdy córka kogoś jest niegrzeczna, wyuzdana - ale nie chcesz żeby taka była Twoja.
Np. przyjemne jest dostanie socjalu i jak jest to głupio byłoby nie brać - ale nie chcesz żeby na niego oddawać.
W sensie, nie chodzi mi o to jak to rozwiązać stricte - tylko jak się w głowie do tego odnieść. Co to jest, odwieczna walka dobra ze złem? Chcesz jako zwierzę, nadużywać, wykorzystywać, czuć władzę, dostać przetrwanie ale te atawizmy mówisz nie-nie gdybyś Ty mieć tak chciał. Jak obsłużyć ten problem logiczny? Być k---ą czy nie być oto jest pytanie.
No lekarstwem na dwulicowość, jest chyba przyznanie się? Nie? Integralność? Jak się drąży to idzie się dowiedzieć jakby?
#filozofia #stoicyzm #ewolucja #psychologia #pytanie #jordanpeterson #blackpill
źródło: obraz_2024-07-26_125032102
Pobierz@interpenetrate:
Imperatyw kategoryczny
@interpenetrate:
Rozwiązaniem jest zdrowa dawka cynizmu i egoizmu, przyznanie się przed samym sobą do stosowania "moralności Kalego" i pogodzenie się z tym.