Aktywne Wpisy
#olimpiada #igrzyska #religia #woke #neuropa #wojna #kryzyswartosci #smutek #francja #paryz2024 #bekazlewactwa Dajemy sobie chodzić po głowach. My - chrześcijanie. Smutne. Zapominamy, że Europa powstała i była silna dzięki tym fundamentom. Ja mogę z tym walczyć ale dzisiejsi ludzie już nie. Dlatego do nich nie pasuję, do tego clown world. Niechybnie
Hogataa26 +6
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Na początku miało być szybko.
Potem miało nie być żadnej pomocy z zachodu.
Potem nie miało być żadnej pomocy militarnej
Potem miało nie być żadnych sankcji
Potem miało nie być żadnej pomocy z wykorzystaniem posowieckiego sprzętu ciężkiego
Potem miało nie być żadnych sankcji na instytucje finansowe
Potem miało nie być żadnych dostaw zachodnich czołgów
Potem miało nie być żadnych dostaw rakiet
Potem miało nie być żadnych dostaw rakiet o większym zasięgu
Potem miała być wstrzymana przez republikanów pomoc
Teraz towarzysze kurczowo trzymają się Trumpa…i zdziwią się tak jak przy powyższych przypadkach.
Pominąłem jeszcze jakieś 150 innych kół ratunkowych których trzymała się ruska propaganda ale zarys jest
#wojna #rosja #ukraina #bekazpodludzi #usa #russiahateclub #polityka