Wpis z mikrobloga

#kononowicz
Nowy wysryw od ekypy jest tak żałosny, że aż nie bardzo jest co streścić . Najpierw legenda o tym jak 10- letniego Krzysia rówieśniczka próbowała zbałamucić na sianku. Ściągnęła stringi i w ogóle była naga ,ale Krzysiu nie uległ pokusie. Kazał jej ubrać szlafrok i iść spać. statyworedaktor pokazuje listę połączeń od Krzysia. W niedzielę od 4 nad ranem do godziny 8 - 165 nieodebranych połączeń. " I Ty się dziwisz, że blokujemy ciebie?" - podsumował. Potem Krzysiu wysłuchuje te słynne rozmowy telefoniczne sprzed wczoraj, chyba. Nie potrafi w żaden sposób wyjaśnić dlaczego tak przymitomanił , zmienia temat na kocopoły albo milczy. "On zadawał pytania a ja odpowiadałem" a w ogóle to dzwonił "Wójcik, tylko oni głos zmieniajo i podajo się za innych".Rewelacje o rodzicielce kosnoludka ? " To srawek powiedział, nie ja". A za chwilę " rafau jak przyjedzie to chociaż jabłka pozamiata a ty"? Nawet nie pokażecie ile na mnie zarabiacie". redaktor- "jak ty mnie traktujesz, od menela wyzywasz,ja nie muszę przyjeżdżać i zarabiać na tobie ". Ogólnie atmosfera smętna, Krzysiu wie ,że przegiął ,a na koniec? " Poczytamy listy, idę przyniosę". #patostreamy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@lazzwave: proszę bardzo. Ja nie umrę od oglądania tych wysrywów - to przyjemność dla mnje.

P.S. do mlecznej ekypy :
srawek oddawaj mnje 17 minut życia i 2 GB interneta !!! Za ten chłam dzisiejszy.
  • Odpowiedz
W niedzielę od 4 nad ranem do godziny 8 - 165 nieodebranych połączeń. " I Ty się dziwisz, że blokujemy ciebie?" - podsumował.

@bellacavem: to jest jedyny aspekt, dla którego żałuję, że knur ma zabrane lejce. Nie jest mi ani trochę szkoda arona i byłoby bardzo zabawne gdyby dla paru marnych groszy musiał znosić również najazd knura ORMO-wozem w niedzielę o 5:00
  • Odpowiedz
Przeproś za ogladanie mlecznego gówna. Mam nadzieję, że chociaż z adblockiem

@BombaskaEskadraLotnicza: daj spokój, chłop robi okuratną robotę. Wyświetlenie jedno a oszczędza pokusy wielu ludziom na tagu (nie wszyscy mają wywalone po całości, że wcale ich już nie kusi kliknięcie w mcz, jak np. ja) bo skrupulatnie pisze co jest na wilmach. Jak dla mnie to poświęca się dla dobra ludzkości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@BombaskaEskadraLotnicza: szkoda gigabajtów, prądu, życia. Do niektórych starych wilmów czasem wracam i to się da ponownie obejrzeć. Wysrywy z trzech ostatnich lat to nic nie warty szajs .Dziś obejrzę , za dwa dni trudno sobie przypomnieć o czym to było. Jeśli jedno ciekawe zdanie, jedna zabawna /wyjątkowo kuriozalna scenka trafi się w wilmie - to już sukces. Oglądam jak mecze kadry , z przyzwyczajenia i z nastawieniem : A może
  • Odpowiedz
  • 0
@PZt37: dzisiaj Krzysiu określił to jako " zamiatanie jabłek". Kiedyś tam nazywał " zbieraniem ". A czy te spady idą do hoboka czy do chlewka ,czy kosnoludek zabiera je na jabłecznik - to nie wiadomo. I tak, prezes POmaga dla Krzysia. Odkurzacz podaje by Krzysiu przy wersalce odśnieżył sobie, jabłka pozbiera, pranie rozwiesi a statyworedaktor? Wiśni pół garnuszka nazrywa i on już zmęczony!!! I jeszcze powie Krzysiowi : " Tyle
  • Odpowiedz