Aktywne Wpisy

Fizyk_Dawid_Pasieka +181
#gospodarka #polska #uniaeuropejska
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
źródło: 1000044173
Pobierz
Pytanie rynkowe: za ile byście wystawili taki zestaw na sprzedaż? Switch jest 1. generacji.
#nintendoswitch #switch #nintendo
#nintendoswitch #switch #nintendo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Nowy wysryw od ekypy jest tak żałosny, że aż nie bardzo jest co streścić . Najpierw legenda o tym jak 10- letniego Krzysia rówieśniczka próbowała zbałamucić na sianku. Ściągnęła stringi i w ogóle była naga ,ale Krzysiu nie uległ pokusie. Kazał jej ubrać szlafrok i iść spać. statyworedaktor pokazuje listę połączeń od Krzysia. W niedzielę od 4 nad ranem do godziny 8 - 165 nieodebranych połączeń. " I Ty się dziwisz, że blokujemy ciebie?" - podsumował. Potem Krzysiu wysłuchuje te słynne rozmowy telefoniczne sprzed wczoraj, chyba. Nie potrafi w żaden sposób wyjaśnić dlaczego tak przymitomanił , zmienia temat na kocopoły albo milczy. "On zadawał pytania a ja odpowiadałem" a w ogóle to dzwonił "Wójcik, tylko oni głos zmieniajo i podajo się za innych".Rewelacje o rodzicielce kosnoludka ? " To srawek powiedział, nie ja". A za chwilę " rafau jak przyjedzie to chociaż jabłka pozamiata a ty"? Nawet nie pokażecie ile na mnie zarabiacie". redaktor- "jak ty mnie traktujesz, od menela wyzywasz,ja nie muszę przyjeżdżać i zarabiać na tobie ". Ogólnie atmosfera smętna, Krzysiu wie ,że przegiął ,a na koniec? " Poczytamy listy, idę przyniosę". #patostreamy
P.S. do mlecznej ekypy :
srawek oddawaj mnje 17 minut życia i 2 GB interneta !!! Za ten chłam dzisiejszy.
Tak, z adblockiem było. W ramach rekompensaty wyślę donejta w kopercie dla ichich.
@bellacavem: to jest jedyny aspekt, dla którego żałuję, że knur ma zabrane lejce. Nie jest mi ani trochę szkoda arona i byłoby bardzo zabawne gdyby dla paru marnych groszy musiał znosić również najazd knura ORMO-wozem w niedzielę o 5:00
@BombaskaEskadraLotnicza: daj spokój, chłop robi okuratną robotę. Wyświetlenie jedno a oszczędza pokusy wielu ludziom na tagu (nie wszyscy mają wywalone po całości, że wcale ich już nie kusi kliknięcie w mcz, jak np. ja) bo skrupulatnie pisze co jest na wilmach. Jak dla mnie to poświęca się dla dobra ludzkości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I listami w skrzyneczkach by sie udławili sami xdddd