Wpis z mikrobloga

Kobiety które mają chłopa który zawinął się kiedy dowiedział się o ciąży lub krótko po narodzinach dziecka zapada się pod ziemię lub zdradził z inną kobietą, to wtedy kobieta powinna oddać jego dziecko do adopcji. Moim zdaniem kobieta nie powinna być karana za urodzenie dziecka, a niestety tak w Polsce jest. Mężczyźni nie płacą alimentów, samotne matki wyśmiewają.

Nie rozumiem altruizmu tych samotnych matek które wychowują dziecko gacha który się ulotnił. Dla mnie byłoby to obrzydliwe.

Dla równowagi kobieta powinna oddać jego dziecko do adopcji. Jeśli nie płaci alimentów, nie ma z nim kontaktu, to kobieta nie powinna poświęcać siebie na wychowanie jego dziecka.
Szkoda mi tych kobiet samotnych matek które są wyśmiewane na tinderze, bo samotnie wychowują dziecko.

Kobiety powinny być równie bezduszne jak mężczyźni. Skoro ojciec dziecka się ulatnia, to kobieta oddaje dziecko do adopcji, bo nie powinna sama wychować jego dziecka. Bez dziecka będzie miała łatwiej znaleźć nowego chłopa i założyć nową rodzinę, a jak ma dziecko z poprzedniego związku to nikt jej nie zechce.

#rozowepaski #niebieskiepaski #redpill #blackpill #zwiazki #tinder #p0lka #logikarozowychpaskow
xena_x - Kobiety które mają chłopa który zawinął się kiedy dowiedział się o ciąży lub...

źródło: Screenshot_20240724_175349_Reddit

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
@Tony47: xD jak tak facet do tego podchodzi to po co taka kobieta ma się wiązać z nim albo starać, skoro facet może ją wymienić na inną to ona również może go wymienić na innego, młodszego lub starszego, do wyboru do koloru xD jak facetowi nie zależy na wiernej partnerce to niech skacze z kwiatka na kwiatek, żadna nie będzie go na siłę przy sobie trzymać, ale też żadna nie
  • Odpowiedz
  • 0
To akurat bzdury wyssane z czeluści czarciej doopy

@AlienFromWenus: w sumie masz rację, niech ci będzie. Przecież tylko niewiedza drugiej strony o tym sprawia że to działa, nie opłaca się tego uświadamiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
też żadna nie będzie się ograniczać do jego jednego

@AlienFromWenus: tylko jest drobna różnica, im wyższy ma ona przebieg tym jest mniej atrakcyjna w oczach innych facetów, im on ma wyższy tym laski bardziej na niego lecą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tony47: przecież jak facet się kobiecie podoba, to czy stosuje pua czy nie to jeden uj xD wręcz nawet laski widzą, że stosuje jakieś sztuczki a ona i tak chce go zaliczyć to biedakowi już nie będzie zadania utrudniać, bo i sama sobie przez to utrudni, da mu tylko trochę czasu żeby nie pomyślał że jest łatwa, niech koleś myśli, że to on swoim staraniem ją zdobył ( ͡°
  • Odpowiedz
@Tony47: może u patologii xD mnie taki wyroochany facet obrzydza, jednego typa odrzuciłam, mimo że mi się podobał, jak się dowiedziałam, że co tydzień spotykał się z kimś z tindera na seks.

Jak facet ma wyższy przebieg to muszę nadrobić, być w podobnym przebiegu co on, inaczej będę frajerką. Albo wybrać takiego który jak najmniej roochal (prawiczek byłby idealny ale wiem, że większość z nich woli swój pierwszy raz mieć
  • Odpowiedz