Aktywne Wpisy
RedBulik +111
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024
Megasuper +213
Właściciele "pensjonatów" narzekają bo ludzie wolą wynająć apartament niż pokój z lat 90 xD Cieszy mnie to bardzo
Nie rozumiem altruizmu tych samotnych matek które wychowują dziecko gacha który się ulotnił. Dla mnie byłoby to obrzydliwe.
Dla równowagi kobieta powinna oddać jego dziecko do adopcji. Jeśli nie płaci alimentów, nie ma z nim kontaktu, to kobieta nie powinna poświęcać siebie na wychowanie jego dziecka.
Szkoda mi tych kobiet samotnych matek które są wyśmiewane na tinderze, bo samotnie wychowują dziecko.
Kobiety powinny być równie bezduszne jak mężczyźni. Skoro ojciec dziecka się ulatnia, to kobieta oddaje dziecko do adopcji, bo nie powinna sama wychować jego dziecka. Bez dziecka będzie miała łatwiej znaleźć nowego chłopa i założyć nową rodzinę, a jak ma dziecko z poprzedniego związku to nikt jej nie zechce.
#rozowepaski #niebieskiepaski #redpill #blackpill #zwiazki #tinder #p0lka #logikarozowychpaskow
@AlienFromWenus: w sumie masz rację, niech ci będzie. Przecież tylko niewiedza drugiej strony o tym sprawia że to działa, nie opłaca się tego uświadamiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlienFromWenus: tylko jest drobna różnica, im wyższy ma ona przebieg tym jest mniej atrakcyjna w oczach innych facetów, im on ma wyższy tym laski bardziej na niego lecą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak facet ma wyższy przebieg to muszę nadrobić, być w podobnym przebiegu co on, inaczej będę frajerką. Albo wybrać takiego który jak najmniej roochal (prawiczek byłby idealny ale wiem, że większość z nich woli swój pierwszy raz mieć