@LostHoldenCaulfield: Pogodzić się. Przecież to dość logiczne że zawsze część chłopów będzie samotna. Jak ktoś ma słabe parametry to musi się z tym liczyć.
@Linnior88 bo widzi co się dookoła niego dzieje? Powiedzmy, że chcesz zostać zawodowym koszykarzem w gimnazjum. Nagle gdzieś w liceum widzisz, że no ziomki z zespołu mają już po 185+ a ty masz 170. Oni dostają angaże do zespołów, a ty grzejesz ławę. Hmmm czemu ma mieć szansę xd
@LostHoldenCaulfield: @Luke_Skywalker88 @Stary_Orkisz a co powiecie na takie coś Nie chodzi mi nawet o to żeby nie przepraszać za to że się żyje, nie chodzi mi nawet o to że należy się rozpychać łokciami, tylko żeby udawać. W sensie, nie można dopuścić do sytuacji żeby wylecieć na aut, no z powodu kwestii przetrwania. No i nie żeby właśnie ciągnąć do tej prawdy, i być jakby słabym ją znając
@LostHoldenCaulfield: myślę że mocno spłyciłeś to o czym ja piszę. Z tym co napisałeś to ogólnie mogę mieć takie zdanie, że kobiety są chyba odbiciem społeczeństwa jakim ono jest, jak dzieci. Meżczyźni dziś ogólnie też - ale chodzi mi o to że i kobieta i mężczyzna, jako dorosły człowiek, mają szansę na dojrzenie więcej niż to co jest pokazywane
@interpenetrate: Jedyną odpowiedzią jest MGTOW. W USA już kobiety zaczyną przepraszać mężczyzn za swoje zachowanie. Więc nie potrzeba bawić się w żadne udawanie.
To co teraz piszesz to prawda, feminizm nie istniałby gdyby nie głupota mężczyzn. Kobiety nie mają żadnej władzy, której by im nie dał mężczyzna. Niestety MGTOW w Polsce praktycznie nie istnieje więc trudno zrozumieć go. U nas cały czas trwa kult tzipy
@Stary_Orkisz: o właśnie. Tak szczerze, mam ten sam problem. Myślę o tym intensywnie ostatnio. Wyszło mi że muszę walczyć o siebie. Co o tym myślisz? Czy takie spojrzenie na sprawę, coś u Ciebie by polepszało?
@interpenetrate: Tylko to i rodzina ma sens według mnie. Z tym, że ja sam dla siebie materialnie wiele nie potrzebuję więc jak tylko skończę studia to chcę wyhamować i więcej wypoczywać.
@interpenetrate: jest pełno filmików na yt zarówno kobiet, które nienawidzą feminizmu jak i takich, które po tym jak mężczyźni przestali chodzić na randki, zaczeły kwestionować swoje działania. To jest wciąż mniejszość, ale znajdź mi w Polsce antyfeministkę? Nie liczę katoliczek i tych co na muzulmanów lecą.
@interpenetrate: Znalezisko usunięte, ale dotarłem do linku. Fajnie, że ktoś to zebrał. Mówiłem o tym, że jesteśmy ofiarami inżynierii społecznej i, że zarówno socjalizm jak i feminizm to są choroby psychiczne (nie mówię, że w każdej kwestii nie mają racji).
Masz też i tu na wykopie np. wyzwolonąpodróżniczkę, która sama się przyznała, że jej pracą jest pisanie tego typu tekstów. Prawdopodonie za nasze pieniądze to się dzieje.
Brakuje w Polsce inteligentych, odważnych i pewnych siebie mężczyzn, którzy rozwalili by ten system poprzez wyjście z niego.
#blackpill #przegrywpo30tce #samotnosc #depresja
Dużo zarabiać, pukać młode i ładne divy, mieć lojalnych męskich przyjaciół.
Nie chodzi mi nawet o to żeby nie przepraszać za to że się żyje, nie chodzi mi nawet o to że należy się rozpychać łokciami, tylko żeby udawać.
W sensie, nie można dopuścić do sytuacji żeby wylecieć na aut, no z powodu kwestii przetrwania.
No i nie żeby właśnie ciągnąć do tej prawdy, i być jakby słabym ją znając
To co teraz piszesz to prawda, feminizm nie istniałby gdyby nie głupota mężczyzn. Kobiety nie mają żadnej władzy, której by im nie dał mężczyzna. Niestety MGTOW w Polsce praktycznie nie istnieje więc trudno zrozumieć go. U nas cały czas trwa kult tzipy
@Stary_Orkisz: o właśnie. Tak szczerze, mam ten sam problem. Myślę o tym intensywnie ostatnio. Wyszło mi że muszę walczyć o siebie.
Co o tym myślisz? Czy takie spojrzenie na sprawę, coś u Ciebie by polepszało?
@interpenetrate: Tylko to i rodzina ma sens według mnie. Z tym, że ja sam dla siebie materialnie wiele nie potrzebuję więc jak tylko skończę studia to chcę wyhamować i więcej wypoczywać.
https://wykop.pl/link/7500367/programowanie-p0lek-czyli-jak-media-chca-zmienic-kobiety-w-k-wy-galeria/komentarz/125562529/ze-smutkiem-stwierdzam-ze-akcja-przebiega-znakomicie-przyrost-naturalny-w-naszym-kraju-nurkuje-na-ryj-https-forsal-pl-gospodarka-demografia-artykuly-9
krótko mówiąc żadnej kobiecie jak piszesz, nie buduje się tu empatia dla mężczyzn, tylko po upokorzeniu szukają sposobu na ponowny sukces
Święta prawda. A nawet więcej: żaden inny byt na ziemi (i prawdopodobnie we wszechświecie) nie ma władzy, o ile nie nadał mu jej mężczyzna.
Masz też i tu na wykopie np. wyzwolonąpodróżniczkę, która sama się przyznała, że jej pracą jest pisanie tego typu tekstów. Prawdopodonie za nasze pieniądze to się dzieje.
Brakuje w Polsce inteligentych, odważnych i pewnych siebie mężczyzn, którzy rozwalili by ten system poprzez wyjście z niego.
@LostHoldenCaulfield: tu akurat nie rozumiem o co Ci chodzi?