#przegryw powiem wam tak od serca koledzy że ostatnio zacząłem słuchać Koreańskiego popu tak zwany K-pop w szczególności Twice i stwierdzam że jest to duże lepsze od tego mainstreamowego gówna ( którego unikam ) które jest w Polsce i który płynie do nas z zachodu.
Dziewczyny są ładne, młode, urocze, fajnie tańczą i nie muszą świecić goła dupą w teledysku. Tekst nie są skomplikowane ale mają po prostu wpadać w ucho w odróżnieniu do tego syfu które jest u nas gdzie śpiewa się o Dilowaniu dragami, zabijaniu, o designerskich ciuchach i o tym że mój ex to ...
A jeśli ktoś mi powie że ten cały k-pop jest sztuczny i to wszystko tylko tak wygląda to tak zgadzam się ale i tak wolę sztuczne pyszne ciastko niż prawdzie g---o w papierku #przemysleniazdupy #muzyka #twice #kpop
Dziewczyny są ładne, młode, urocze, fajnie tańczą i nie muszą świecić goła dupą w teledysku. Tekst nie są skomplikowane ale mają po prostu wpadać w ucho w odróżnieniu do tego syfu które jest u nas gdzie śpiewa się o Dilowaniu dragami, zabijaniu, o designerskich ciuchach i o tym że mój ex to ...
A jeśli ktoś mi powie że ten cały k-pop jest sztuczny i to wszystko tylko tak wygląda to tak zgadzam się ale i tak wolę sztuczne pyszne ciastko niż prawdzie g---o w papierku
#przemysleniazdupy #muzyka #twice #kpop
@Hetmanow: Ziomek. Jeśli chcesz oceniać rzetelnie muzykę to przestań myśleć p-----m.