Aktywne Wpisy

Iudex +82
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +169
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

2016 > 2024.
#youtube #jedzenie
źródło: temp_file8460561744111235456
PobierzKto tu da plusa, tego zawołam w 2032.
Ciekawe co się będzie działo, będę miał 43 lata xd jak nie odpisze na zawołanie to znaczy że nie żyje. Chyba że konto będzie zbanowane albo porzucę, ale to mało prawdopodobne.
źródło: F4pgXHkWwAE47yB
PobierzBył na którymś kanale omówiony "problem", część tego typu celebrytów już nie żyje .....
Chyba żyje. Znalazłem, że niedawno coś wrzucił.
Jak nie zawołam, to znaczy że zmarzłem. ( ͡° ʖ̯ ͡°)