Wpis z mikrobloga

Wielka prośba o do perfumowych świrów o polecenie czegoś w miarę taniego na lato. Od lat w takie upały używam Versace Blue Jeansa, ale już mi sie trochę znudził i szukam czegos nowego. Posprawdzałem wszystkie popularne budżetowe cytrusowe letniaki jak Cool Water i mam wrażenie ze wszystkie pachną jak odświeżacz do kibla. Mam tez Giorgio Beverly Hills ale chyba jest trochę zbyt mdły na lato.

Ogólnie lubię cięższe drzewne zapachy jak Zino albo Encre Noire ale nie chce nikogo tym karać w taką pogodę
#perfumy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

patrząc po nutach byłbym gotowy w ciemno kupić, ale nie będzie za ciężki? to głównie zapach na codzień do pracy. Dzięki za polecenie Kolego!

@teuthida: Jest to zapach typu każda okazja, każda pogoda. No może poza zimą. Autorem jest Alberto Morillas, jeden z czołowych (osobiście mój ulubiony) perfumiarzy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Miauczynski_adas_adam: XD musze w końcu sprawdzić jak to pachnie żeby zrozumieć to kourosowe meme
@ucho_igielne tak, te gorzkie cytrusowe zapachy kojarzą mi się z odświeżaczami do łazieniek na maxa. sprawdze sobie jak pachnie to Kenzo, z tego co widze w Hebe jest dostępny stacjonarnie.
  • Odpowiedz