Wpis z mikrobloga

Kiedy czytasz piękną, pasjonującą romantyczną historię pierwszej miłości między 16-latkami, powolnego poznawania swoich ciał, odkrywania seksualności i namiętnego, uczuciowego wchodzenia w świat dorosłych, że aż z łeską w oku przypominasz sobie swoje pierwsze pocałunki, pierwszy intymny dotyk sprzed wielu, wielu lat, te piękne młodzieńcze chwile wywołujące stado motylków w brzuchu, ekscytację każdej części ciała i rumieńce na twarzy...

..po czym OP dodaje w komentarzu, że od 2 miesięcy próbuje wyruchać 30-latkę ()

#zwiazki #bekazrozowychpaskow
ziuaxa - Kiedy czytasz piękną, pasjonującą romantyczną historię pierwszej miłości mię...

źródło: image

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

zepsułeś atmosfere po prostu

@Pandillero: A skąd wiesz że jej nie było? Było wpierw przytulanie potem całowanie, potem stymulowałem ją ręką potem zszedłem niżej i potem ona wskoczyła na mnie.
Po prostu kiedyś była podobna sytuacja, ale nie było gumek i dostałem o------l, że ich nie mam i co ja wgl próbuję zrobić.
  • Odpowiedz
@kocha_to_poczeka: Możliwe, ale jak ktoś napisał czuję się jakbym był ciągłym obiektem shittestów i mnie to już męczy. Po prostu. I fakt może nie jest gotowa ale już nie raz okazywała, że trochę w dupie ma moje zdanie. Z resztą tutaj się kłania wychowanie. Każdy jej mówił jaka to jest ą ę, mi non stop gada jaka to nie jest zajebista, próboujesz jej coś powiedzieć to ci powie tekst w
  • Odpowiedz
@Pandillero: Tak na pewno tymbardziej, że poprzedniego dnia była bardzo podobna sytuacja z tą różnicą, że nie było minetki, ani stymulowania ręką, też na mnie wskoczyła i zaczeła się ocierać posuwistym ruchem góra dół, w między czasie musiałem sobie poprawić gacie bo zamiast jeździć po benisie to mi go gniotła i było to niekomfortowe, tak więc ustawiełm go tak aby był równolegle do mojej dłużyzny ciała, akcja się nadal toczyła
  • Odpowiedz