Wpis z mikrobloga

Jeszcze trochę i świat choć trochę wróci do normalności. USA wróci na tron bycia liderem świata i kraj ten będzie szanowany jak kiedyś, wojna na Ukrainie zostanie zakończona, a Trump udowodni wszystkim, że jest mężem stanu i przykładem jaki powinien być lider silnego kraju. Skowyt komunistów i innych lewarów będzie jak miód na moje uszy.
#ukraina #polska #europa #polityka #takaprawda #usa
SuperN0vak - Jeszcze trochę i świat choć trochę wróci do normalności. USA wróci na tr...

źródło: 000JI02124DLTFN1-C116-F4

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SuperN0vak: Gość już rządził 4 lata i tak wszyscy byli zadowoleni że woleli dziadka Bidena xD Niech najpierw zanim zostanie mężem stanu będzie dobrym mężem dla swojej żony, bo domyślam się że zdradzanie jej w ciąży z gwiazdą p---o nie jest cechą mężów stanu a raczej osób niepoukładanych delikatnie mówiąc
  • Odpowiedz
@kkecaj: Mi się tam podobało, jak Trump nałożył sankcje na nord stream 2 (które Biden potem wywalił) i przerzucił sporo wojska z Niemiec do Polski.
  • Odpowiedz
@sabor95: Moim zdaniem jego prezydentura nie była taka zła, ale od tego czasu odsunął od siebie doradców którzy przywracali go do porządku i otoczył się oszołomami z ruchu MAGA. Dla mnie też takim momentem w którym już całkowicie przestałem go szanować było jak na Truth Social napisał że to symbol upadku USA że Biden na pogrzebie królowej Elżbiety siedzi obok prezydentów krajów 3 świata, a siedział obok Dudy i chyba
  • Odpowiedz
@SuperN0vak bardzo dobrze robi. Wykop się łudzi, że Ukraina wygra, kiedy połowa pomocy trafia w kieszenie oligarchów, a młodzi ludzie zamiast walczyć uciekają za granicę. Konflikt trzeba zakończyć bo nic z tego nie będzie. Już 2 lata i nic się nie zmieniło. Ukraina dostaje pomoc i b--ń która „wszystko zmieni” a kacapy zajmują jakąś wieś z populacją 15 ludzi tracąc przy tym 100.000 żołnierzy i się tym chwaląc.

Zniósł wizy dla
  • Odpowiedz