Wpis z mikrobloga

@programista30k: Ta Daria Gula jest pogrzana i nienawidzi wszystkiego co polskie. Oglądałem z nią wiele filmów. Wstręt do Polski czuła od zawsze a nasilił się jak wyjechała na wymianę do USA z programu Flex. Nawet chłopaka ma z jakiegoś Wietnamu czy innej Kambodzy:D
b.....y - @programista30k: Ta Daria Gula jest pogrzana i nienawidzi wszystkiego co po...

źródło: daria

Pobierz
  • Odpowiedz
@bluzgajacy: nie dziwię jej się, Polacy są strasznie prymitywni w większości, z drugiej strony w innych krajach raczej lepiej nie jest więc ni w p---e ni w oko ( ͡° ʖ̯ ͡°). Myślę że decydujący czynnik w jej ojkofobii to narodowe gloryfikowanie porażek i męczeństwa jako środka do celu.
  • Odpowiedz
@polutek: To nie ma znaczenia. Miała chłopaka w USA, który jej się nawet nie podobał, czuła do niego wstręt, ale była z nim "bo był z USA" - sama tak gadała na jednym z vlogów
  • Odpowiedz
@polutek: Ale ją to musi boleć, że pomimo tego, że tak nienawidzi Polski to ma typowo polacką urodę, buraczano-ziemniaczaną i to taką z głębokiej prowincji. Jakbym ją zobaczył gdzieś za granicą to od razu bym wiedział, że polka
  • Odpowiedz
@fz-fx: No popatrz, bo jak przyjedzie do nas jakiś turysta ze Szwecji, Holandii albo Francji to jest w szoku jak tu jest ładnie, czysto i kulturalnie. Wiele osób z europy zachodniej przeprowadza się do Polski szczególnie ci na emeryturze. Ale w twoim zacofanym umyśle Polska jest "prymitywna"
  • Odpowiedz
@programista30k: "fabuła fabułuje" - przysięgam, że nie mógłbym spędzić 10 minut z osobą która używa takiego języka XD Swoją drogą to właśnie pokazuje jaką świadomość mają niektórzy ludzie, nic nie planują, o niczym nie myślą, dla nich "fabuła fabułuje", po prostu życie im się dzieje, a wszystko inne jest wygenerowane. Syndrom głównego bohatera normalnie XD
  • Odpowiedz
@BrakWolnegoLoginu

@programista30k: "fabuła fabułuje" - przysięgam, że nie mógłbym spędzić 10 minut z osobą która używa takiego języka XD Swoją drogą to właśnie pokazuje jaką świadomość mają niektórzy ludzie, nic nie planują, o niczym nie myślą, dla nich "fabuła fabułuje", po prostu życie im się dzieje, a wszystko inne jest wygenerowane. Syndrom głównego bohatera normalnie XD

Az do teraz myślałem ze nie potrzebuje tłumaczenia z brainrotu ale dzięki Twojemu
  • Odpowiedz