Aktywne Wpisy
timek1119 +191
Widząc w gorących post @JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy ze swoimi #przetwory to i ja #chwalesie swoimi
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
HasbuIIa +197
Co wy kobiety żeście zrobiły xDDDDD Na świecie już jesteśmy uznawani jako burdel europy i przyrównują nas do Tajlandii xDDD
MOZECIE BYC Z SIEBIE DUMNE!!! JESTESCIE TROCHE LEPSZE OD TAJEK, BO DAJECIE ZA DARMO!!!
#p0lka
MOZECIE BYC Z SIEBIE DUMNE!!! JESTESCIE TROCHE LEPSZE OD TAJEK, BO DAJECIE ZA DARMO!!!
#p0lka
W obecnej pracy jestem od niedawna. Byłem w niej pierw na praktykach studenckich i bardzo mi się podobało. Dążyłem, aby po studiach tam trafić. Kasa może szału nie robi, ale świetna atmosfera w zespole, bardzo odpowiadający mi zakres obowiązków i charakter pracy.
Lada dzień mam podpisywać nową umowę - w końcu na czas nieokreślony. Gdy pojawiła się ta nowa oferta pracy, biłem się z myślami - w końcu bardzo chciałem pracować w tej "starej pracy" i nie po to się w niej zatrudniałem, aby tak szybko znikać. Poza tym, starą pracę znam, nowej nie. Może się okazać, że nie jest tak fajnie, jak myślę.
Skonsultowałem to ze znajomymi oraz najbardziej zaufanymi współpracownikami. Dostałem od nich aklamacyjną odpowiedź - nawet się nie zastanawiaj! Bierz nową pracę, ja na twoim miejscu bym się sekundy nie zastanawiał/a.
W poniedziałek mam rozmowę.
Naruszyłeś złota zasadę zmiany pracy. Póki nie masz oferty na stole nie gada się w pracy, że chcesz ją zmienić. Jak nic z tego nie wyjdzie a ktoś się wygada to będziesz miał syf
Zawsze ci tak będą mówić, bo to nie ich życie. Tymczasem ci sami ludzie od lat stoją w miejscu i żyją w swojej bańce xD
@rales: Czekaj, to masz realną ofertę pracy, czy zaproszenie na rozmowę?
Bo to drugie nic nie znaczy. Od rozmowy do zatrudnienia bardzo daleka droga.
@pamareum: jutro idę na rozmowę :p
Nie ma czegoś takiego. Lepiej, żebyś się nie przekonał na własnej skórze. Na przyszłość póki nie masz w 100% pewnej nowej roboty nikomu o tym nie mów, że się rekrutujesz
@pamareum: @Kapibara_kapibara @Dziki_wieprz @Emdeka @meh0wski @Yuri_Yslin
@meh0wski: mam umowę do 31.07 Od sierpnia miałem podpisywać nową
Gratulacje :)