Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci
Ktoś chyba dostał cynk że przyklepane na 100%
W dziurze w ziemi którą obserwuje nagle zarezerwowano 8 klitek ~40 metrów pionami, a od kwietnia to wszystko stało w miejscu.
W drugiej inwestycji też widać impuls w wykupywaniu klitek do 800tys, znikają również zbiorczo.

A może to przypadek, że tuż po przepchaniu na następny etap legislacyjny znika w kilka dni więcej klitek niż wcześniej przez niemal całe półrocze ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Raytuz
A ten program ma pomóc rodzinom (nie deweloperów)? XD
Jak wynajmowałem to ludzie potrafili mieszkac z dzieckiem w nowym budownictwie 36 metrów i to kupowali je gdzieś w 2017 roku po 7-8 z metra, także nawet w stolicy są też tacy co z dzieckiem tam mieszkać będą
  • Odpowiedz
@onomatopejusz: To nic nie znaczy. Devy wiedzą że nie mogą obniżyć bo zacznie się masowa ucieczka z piramidy. A chcą coś sprzedać. Kombinują więc inaczej, naganiające boty, kreowanie fake zainteresowania. To ten sam schemat behawioralny co plakaty SALE-WYPRZEDAŻ.
  • Odpowiedz
@Debiczanin:
No nie wiem. Akurat ten dev się nie p------i w tańcu i jak mu się jakieś inwestycje nie sprzedają, to od roku wiszą prawie całe budynki wolne, a jak cos jest rezerwowane i nie przechodzi w umowę deweloperską, to wraca do puli w ciągu kilku tygodni.
  • Odpowiedz
Dalej za mało info żeby coś takiego zakładać. Pytanie teraz o cene.
Bo np. fundusze też często tak robią, mają monstrualne zasoby i jak w desperacji deva ugrali dobry rabat (Mi za wytykanie też pare razy chcieli jakoś pomóc :P) to to wzieli Bo za 100lat i tak zawsze cos zdrożeje i fundusz nie straci nawet jak piramida ma runąć.

Kolejna patologia nieogarnięta prawnie...

Walą nas w każdą dziure, pytanie tylko co
  • Odpowiedz