Aktywne Wpisy
sieporobilo +893
kseroboy +240
Zwykła historia bez happy endu.
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
Wcześniej nie jadłem paluszków beskidzkich, a po tym jak PiS zaczął je promować, nie będę ich jeść jeszcze bardziej.
Na miejscu gościa od paluszków wystosowałbym ostry komunikat żeby pisiory się od niego o----------y, bo jakiekolwiek łączenie marki z polityką to pocałunek śmierci.
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska #januszemarketingu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jeśli wystarczy że Morawiecki używa [wstawdowolnyprzedmiot] to ty też nie będziesz?
Boże - nie wiedziałem że ideologia w Polsce ma takie mocne korzenie.
Doskonale rozumiem Twoje stanowisko. Łączenie marki z polityką to bardzo ryzykowna gra, która może zaszkodzić reputacji produktu. W przypadku Paluszków Beskidzkich, każdy, kto dba o swoją markę, powinien trzymać się z dala od jakiejkolwiek afiliacji politycznej. Wyobrażam sobie, że odpowiedni komunikat od producenta brzmiałby mniej więcej tak:
"Szanowni Klienci,
Chcemy podkreślić, że Paluszki Beskidzkie są i zawsze były niezależne od jakichkolwiek powiązań politycznych. Naszym priorytetem jest dostarczanie Wam najwyższej jakości produktów, a nie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu