Aktywne Wpisy
Plotkova99 +194
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
Liger123 +98
Nie rozumiem typa. Majac tyle hajsu na koncie i przy braku zobowiązań typu dzieci, już dawno wyjechałbym do jakiejś Tajlandii / Wietnamu / Kambodzy, kupil wille nad oceanem i spijał drinki do ostatnich swoich dni. Przeciez on dobrze wiedział, że te wszystkie interesy są szemrane.
Zjadla go chciwosc?
#budda
Zjadla go chciwosc?
#budda
Źródło tego fejka to twitt: Marjorie Taylor Greene describes how, right before the shooting, she witnessed an angel coming down from heaven that looked like an American flag that saved Donald Trump's life.
Tymczasem w oryginale powiedziała jedynie, że flaga z powodu wiatru wyglądała jak anioł i wyglądało to jak zstępujący anioł, a samo wydarzenie było cudem, bo faktycznie Trump uniknął śmierci cudem.
“I believe we all witnessed a miracle, literally. You know, before it happened the flag above got blown in the wind, it got tied into literally what looked like an angel? Did you see that video?” Greene said. “It was like an angel coming down.”
#trump #bekazlewactwa #bekazkatoli #bekazprawakow #bekazkonfederacji
@AndrzejBabinicz: Fejk czy nie, ona wierzy w chemitrailsy i szkodliwe 5G