Aktywne Wpisy
wykop +75
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +625
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
Dior Savauge daje im 10/10.
#perfumy
@JessePinkman38: Ty tak na serio? Ludzie na jedną flaszkę tu potrafią 1-1,5k wydać, a dla ciebie 400zł to dużo? Ja sam w zeszłym miesiącu ponad 600 wydałem XD To nie jest tag dla biedaków, sprawdź może na "przegrywie" kogoś to ruszy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Bo dla przeciętnej osoby to jest dużo. Są ludzie którzy potrafią też wydać 3k za bluze Gucci, a ty zapewne popierdzielasz w Adidasie za 1/10 tej ceny. No ale przynajmniej pachniesz drogimi perfumami.
@kolejne_juz_konto co jak co
@kolejne_juz_konto: ale mentalny biedak z ciebie xd
@JessePinkman38: Jak to co, jestem na zasiłku XD
@Szimu: Za "saważe" to zdecydowanie za dużo, ale jak zapach jest naprawdę dobry i trwały to w czym problem? Sam jestem miłośnikiem tańszych perfum, co nie przeszkadzało mi kupić w zeszłym miesiącu "Bois Imperial" za niewiele mniej, bo są warte swojej ceny.
Komentarz usunięty przez autora