Aktywne Wpisy
KarnetNaGlony +635
Fennrir +328
Dworzec kolejowy w Elblągu - przed i po "modernizacji". Był #modernizm z czasów III Rzeszy, jest styropianoza jak na budynku administracyjnym jakichś magazynów w Polsce powiatowej.
Inb4 "wcześniej też był brzydki" - wcześniej był brudny i zaniedbany, ale mógł wyglądać dobrze, obecnie to jest gwаłt na estetyce. Uprzedzając też argumenty że "przynajmniej teraz jest ciepło" - są np.:tynki izolacyjne, ale w Polsce nie zna się innych metod niż opіerdolenie styropianem.
Inb4 "wcześniej też był brzydki" - wcześniej był brudny i zaniedbany, ale mógł wyglądać dobrze, obecnie to jest gwаłt na estetyce. Uprzedzając też argumenty że "przynajmniej teraz jest ciepło" - są np.:tynki izolacyjne, ale w Polsce nie zna się innych metod niż opіerdolenie styropianem.
#pracbaza #praca #januszex
Nie mam pomysłu jak przebić magiczne 5000 netto. Mieszkam w Polsce B jestem raczej nie głupią osobą znam 2 języki obce ale za cholerę nie potrafię przebić zarobków 5000 netto. Pracuje niewolnicze 240h miesięcznie żeby zarobić 5k na rękę, mam dość mentalności niewolnika i potrzebuje żeby ktoś z zewnątrz podsunął mi pomysł co robić dalej. Macie jakieś propozycje? żadna budowlanka bo się na tym nie znam
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim