Aktywne Wpisy
miekki_am +531
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
kizalfon +59
Jestem wyczerpany. Jeszcze tydzień takiej pogody a powieszę się w kiblu.
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk udało się przyszyć i za pół roku odzyska w nim sprawność, chociaż częściową, ale niewiadomą jest jakie będą uszkodzenia neurologiczne
Przed nim długie miesiące leczenia i rehabilitacji
Dlatego jeśli chcecie pomóc finansowo chłopakowi, powstała zbiórka - założył ją były radny Lukasz Wantuch
https://zrzutka.pl/jacff8
#ukraina #pomoc #krakow #kryminalne #patologiazmiasta
Komentarz usunięty przez moderatora
a kto się krępuje? jesteś niezrównoważonym psychicznie typem, którego podnieca mierny trolling pod postem o prawdziwej tragedii dziecka. nie masz też odwagi zmierzyć się z krytyką swojego własnego zachowania - ewidentnie prawda, choć wyrażona wulgaryzmem, cię boli.
co dalej? :D
swoją drogą, jesteś z Krakowa? mogę podpytać w pracy czy ktoś zna jakiegoś dobrego terapeutę. jesteś zbyt wrażliwy na taki portal, wszystko bierzesz do siebie i się strasznie przejmujesz. martwię się o ciebie :(
@robert5502: zakwalifikowali to jako pobicie. Ten kraj to kpina
No to nie pisz i nie płacz, kolejny płatek śniegu z konfederacji.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu