Aktywne Wpisy
Damianowski +34
#!$%@? chłop srał pod siebie na wiecu,
Nie potrafił dobrze skleić kilku zdań
Pokonały go schody i ogólnie miał problem z chodzeniem
No ale fajnie się uśmiechał do pizzy i fajnie jadł lody.
XD
Nie potrafił dobrze skleić kilku zdań
Pokonały go schody i ogólnie miał problem z chodzeniem
No ale fajnie się uśmiechał do pizzy i fajnie jadł lody.
XD
zonobijca +226
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk udało się przyszyć i za pół roku odzyska w nim sprawność, chociaż częściową, ale niewiadomą jest jakie będą uszkodzenia neurologiczne
Przed nim długie miesiące leczenia i rehabilitacji
Dlatego jeśli chcecie pomóc finansowo chłopakowi, powstała zbiórka - założył ją były radny Lukasz Wantuch
https://zrzutka.pl/jacff8
#ukraina #pomoc #krakow #kryminalne #patologiazmiasta
@GrimesZbrodniarz: Moje zdanie to moje zdanie i mam do niego prawo. Póki co i pewnie to się nie zmieni i "moje zdanie" nikogo do niczego nie przymusi bo nie ma takiej siły władczej wiec nie powiem po co piszesz takie pierdy.
Tak
@GrimesZbrodniarz: Nie wiem czy wiesz ale pójście na przeszkolenie wojskowe nie zabija ludzi. Idziesz np. na 10 mc do koszar - uczą cię strzelać i zachowywać się w grupie zorganizowanej zwanej wojskiem ect. Pobór nie zabija - jak tam myślisz to jestes w grubym błędzie lub mówiąc krócej jestes debilem.
Poza tym wojsko to nie tylko grupa która siedzi na pierwszej linii frontu i
Takie jednostki są do utylizacji. I dostaną 8 lat w zawiasach za pobicie? Prawo w tym kraju jest smutnie żałosne
@smilealittlebit: pokaż mi konkretny art ze wskazaniem obywatelstwa. Bo pojawiły się już głosy że to urki
weź ty się #!$%@? nie ośmieszaj