Aktywne Wpisy
grzes1290 +509
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
bulba1605 +92
Chciałabym żeby w Polsce było trochę cieplej, zazdroszczę np Włochom, że w listopadzie mają pogodę na krótki rękaw i dużo słońca ( ͡° ʖ̯ ͡°) u nas pół roku szarości
#wlochy #podroze #podrozujzwykopem #pogoda
#wlochy #podroze #podrozujzwykopem #pogoda
Przecież dokładnie to samo robiła PO w Brukseli, gdy PiS doszedł do władzy. Skarżyli ówczesny polski rząd, unia wyrażała zaniepokojenie, wzywała do praworządności, groziła sankcjami, komisarze wizytowali itp. Wtedy te dzbany krzyczały o targowicy, zdradzie stanu, donoszeniu na ojczyznę, nie będą nam tu w obcych językach i w ogóle. Teraz minęło 8-miesięcy jak stracili władzę i nowa większość parlamentarna rozpoczęła rządy. A oni chcą robić dokładnie to samo tylko w przeciwieństwie do PO nie mają gdzie XDDDDD
To by było na tyle z waszego patriotyzmu i szumnych haseł, żeby brudów wewnętrznych nie wynosić na zewnątrz.
ULICA I ZAGRANICA - tyle do zaoferowania ma totalna opozycja, nie mogąca pogodzić się z tym, że Polacy wybrali nie tak jak oni by chcieli.
NIE BĘDĄ NAM TU W OBCYCH JĘZYKACH RZĄDU WYBIERALI panie Kowalski. Poza tym wasz kochany Trump pierwsze co zrobi to sprzeda Ukrainę za paczkę fajek i będzie miał Europę totalnie w d.....Nawet się nie obejrzycie kiedy wypnie się na nasz kontynent. On nawet nie zamierza kryć się z tym, że chce się skupić na Tajwanie i Izraelu. A NATO to jakiś bzdurny i przestarzały sojusz XD
#bekazpisu #j------s #bekazprawakow #neuropa #polityka
Gdzie jest Fort Trump ja się pytam się xD