Aktywne Wpisy
onionhero +568
Odrzutowiec +26
I właśnie za to kocham lato :) Nie mieszajcie jej z błotem, ja tam propsuję bardzo.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
Gdy upokarzanie przez policję dotyczy jednak mężczyzny, to jedyne na co mogą zdobyć się pseudo-obrońcy praw człowieka to żarty i chora satysfakcja.
Dlatego tym bardziej ważne jest, aby dobrzy ludzie potępili białoruskie metody służb obecnego rządu. Po tym się poznamy.
#bekazpodludzi #polityka #sejm #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #prawo
Z resztą z tobą wszystko OK? Tak pytam, bo wiesz, rozebranie przy aresztowaniu to skaza na całe życie. a bycie podsłuchiwanym przez telefon, podglądanym przez telefon to już lajcik? A jak myślisz, jak się facet czuje gdy służby dodatkowo jeszcze pobierają sobie wszystkie jego zdjęcia z telefonu? Kto wie, może nawet sobie przesyłają
No ale w tym kraju są osoby które bronią zabójstwa Stachowiaka na komisariacie bo „na niewinnego nie trafiło „. Więc nic mnie już nie zdziwi, że dzielicie się na jakiejś nielogiczne obozy w różnych sprawach
@sildenafil: pamiętamy, a później okazało się że ta pani to jednak je*#$#ta była ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale ja wyrażałem. Więc czemu mam teraz nie wyrażać?
Poza tym co dla ciebie znaczy przyzwoity? Kim jest osobą przyzwoita i kto może się za taką uważać? Jakie są kryteria które pozwalają nazywać kogoś przyzwoitym?
Przyzwoity w mienia u romanowskiego jest on sam mimo zarzucanych mu czynów więc nic to nie znaczy.
Z nas dwóch jestem w stanie wskazać jedną taką osobę.
Nie są. W USA policja musi podać w protokole przedmiot, jakiego poszukuje przeszukając zatrzymanego w miejscach intymnych. Za przekroczenie uprawień w tym zakresie np. szukając narkotyków w majtkach
@RzeczowyKomentator: no fakt, ja ostatnio byłem na policji złożyć jedno pismo i też musiałem się rozbierać do naga. Xd
@Onuca: a byłeś zatrzymany?