Wpis z mikrobloga

A pamiętacie, jak panią Joannę policja rozebrała do naga i kazała robić przysiady? Wybuchły protesty na ulicach, z politykami Lewicy i KO na czele.

Gdy upokarzanie przez policję dotyczy jednak mężczyzny, to jedyne na co mogą zdobyć się pseudo-obrońcy praw człowieka to żarty i chora satysfakcja.

Dlatego tym bardziej ważne jest, aby dobrzy ludzie potępili białoruskie metody służb obecnego rządu. Po tym się poznamy.

#bekazpodludzi #polityka #sejm #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #prawo
sildenafil - A pamiętacie, jak panią Joannę policja rozebrała do naga i kazała robić ...

źródło: mwospl

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
@sildenafil: zaczynasz się zachowywać jak lewaczki które #!$%@?ą się do wszystkiego i wszyscy zaczynają mieć ich dosyć.

Z resztą z tobą wszystko OK? Tak pytam, bo wiesz, rozebranie przy aresztowaniu to skaza na całe życie. a bycie podsłuchiwanym przez telefon, podglądanym przez telefon to już lajcik? A jak myślisz, jak się facet czuje gdy służby dodatkowo jeszcze pobierają sobie wszystkie jego zdjęcia z telefonu? Kto wie, może nawet sobie przesyłają
  • Odpowiedz
  • 0
@ipkis123: płakałem. Nawet jak Gawłowskiego zatrzymywali. A Romanowskiego krytykowałem za ustawę „mieszkanie za pomówienie „, której jestem głównym krytykiem tutaj.

No ale w tym kraju są osoby które bronią zabójstwa Stachowiaka na komisariacie bo „na niewinnego nie trafiło „. Więc nic mnie już nie zdziwi, że dzielicie się na jakiejś nielogiczne obozy w różnych sprawach
  • Odpowiedz
A pamiętacie, jak panią Joannę policja rozebrała do naga i kazała robić przysiady? Wybuchły protesty na ulicach, z politykami Lewicy i KO na czele.

@sildenafil: pamiętamy, a później okazało się że ta pani to jednak je*#$#ta była ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sildenafil Przypomnij mi, co wówczas mówił Romanowski czy Woś o takich praktykach jak rozbieranie do naga i kucanie. Czyżby wyraził sprzeciw takim praktykom lub zapowiedział ich zmianę? Chociaż jakieś oburzenie tych panów zapodaj.
  • Odpowiedz
@sildenafil Twoje zdanie nikogo nie obchodzi. Tak samo jak moje i 30 milionów Polaków. Romanowskiego dotyka to samo co innych zatrzymanych słusznych i nie słusznych. Nie jest wyjątkiem czy vipem i nie ma specjalnego traktowania.
  • Odpowiedz
  • 0
@Dlugi_1111: ja uważam, że przyzwoici ludzie powinni zabierać głos sprzeciwu, nawet w komentarzach w internecie, gdy łamane są prawa człowieka i służby państwowe stosują białoruskie metody.
  • Odpowiedz
@sildenafil Białoruskie? Takie procedury są na całym świecie. Wymień jakiś kraj których nie stosuje takich.
Poza tym co dla ciebie znaczy przyzwoity? Kim jest osobą przyzwoita i kto może się za taką uważać? Jakie są kryteria które pozwalają nazywać kogoś przyzwoitym?
Przyzwoity w mienia u romanowskiego jest on sam mimo zarzucanych mu czynów więc nic to nie znaczy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Dlugi_1111: w tym wypadku: przyzwoita osoba jest przeciwko zmuszaniu drugiego człowieka do rozebrania się do naga, przeciwko wydawaniu mu rozkazów w takim stanie i ośmieszaniu go.

Z nas dwóch jestem w stanie wskazać jedną taką osobę.

Takie procedury są na całym świecie.

Nie są. W USA policja musi podać w protokole przedmiot, jakiego poszukuje przeszukając zatrzymanego w miejscach intymnych. Za przekroczenie uprawień w tym zakresie np. szukając narkotyków w majtkach
  • Odpowiedz
Przecież to jest normalna procedura przy zatrzymaniu. Chciałbyś że policja i ABW łamali prawo?

@RzeczowyKomentator: no fakt, ja ostatnio byłem na policji złożyć jedno pismo i też musiałem się rozbierać do naga. Xd
  • Odpowiedz