Aktywne Wpisy
Zdefiniujmy pudełko
Ja bym powiedział tak
Pojemnik małych rozmiarów z łatwo otwierającym się przykryciem
Ja bym powiedział tak
Pojemnik małych rozmiarów z łatwo otwierającym się przykryciem
Teuvo +13
. @Linnior88 w malinach
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Zastanawiam się, po co to wszystko?...
Nic mi się nie chcę: Ani grać na ukulele, ani rysować, czytać, jeździć na rowerze... Nawet czytam sobie teraz o układach i urządzeniach elektrycznych, ale normalnie jak tylko przeczytam jakaś stronę z tej dziedziny, to mam ochotę palnąć sobie w łeb, bo nie czuję, aby w jakimkolwiek stopniu mnie to interesowało...
Może to źle zabrzmi, ale czasem mnie już moja własna kotka nie interesuję...
Najchętniej to bym leżał cały czas w łóżku, i oglądał jakieś głupie seriale, jednocześnie przy tym pił a-----l, no i oczywiście spałbym...
Czuję się już tak znużony tym wszystkim... I jeszcze uświadomiłem sobie, że jestem takim No Life'em że to tragedia... Inni mają z kim pogadać, gdzieś wyjść, sobie coś poopowiadać... A mnie już znudziło własne towarzystwo...
A jak pomyślę o pracy, że mam wykonywać czynności, które w żaden sposób mnie w ogóle nie interesują, to normalnie płakać mi się chcę...
Nie wiem, macie tak podobnie? Umicie sobie jakoś z tym radzić???...
#przegryw #depresja #samotnosc #zyciejestdodupy #problemegzystencjalny
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Akinori456: prawo Kirchoffa mowi, ze dla spoleczenstwa suma szczescia i nieszczescia musi byc rowna zero. Ktos jest szczesliwy, to ktos musi byc smutny. Ktos czuje sie dobrze, to ktos muai cierpiec. Ktos jest bogaty, to ktos musi kwiczec z biedy. Oczko s----------a tej planety.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu