Aktywne Wpisy
Raum +817
W gorących jest wpis że 80% uczniów w szkołach średnich zrezygnowało z religii. Lekko mnie to uderzyło, bo pamiętam jak ja - nieco ponad 10 lat temu - będąc w ogólniaku złożyłem oświadczenie o rezygnacji z religii. Echo poszło po wszystkich nauczycielach xD a babka która uczyła mnie rok wcześniej tegoż przedmiotu przestała mi odpowiadać na "dzień dobry".
A tu proszę, dekadę później jest to standardem. No piękne czasy, piękne.
#szkola
A tu proszę, dekadę później jest to standardem. No piękne czasy, piękne.
#szkola
maciekrzezawa +193
Właśnie wróciłem z samotnej podróży do południowych Chin - Shenzen, Kanton i Xinping (okolice Guilin i Yangshuo). Przed wyjazdem nikogo tam nie znałem i organizowałem wszystko sam.
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny
1. Nie wie na kogo głosować (lub głosuje na Bidena)
2. Trump przeżywa zamach przez jakiegoś 20-latka z jego partii.
3. OOO tak, teraz na niego zagłosuje!
To tak, jakby w Polsce kaczor przeżył zamach i miałbym na niego głosować, bo by prawie zgniął.
Nigdy nie zrozumiem takiego działania.
#usa #trump #wybory #swiat #bekazprawakow #ukraina #polityka #rosja #zamach #polityka
Ale jego brat był w drugiej turze i nie wygrał, wygrał Komorowski.
To nie jest kwestia ameryki.
ludzie są potwornie głupi. POTWORNIE. I wszędzie.
14 mln Polaków wierzy w astrologię i horoskopy, co siódmy chodzi do wróżki, co szósty wierzy w amulety i ma amulet, co piąty leczy lub leczył własne dzieci homeopatią.
Myślisz, że niektórzy co głosowali na Bidena teraz nie zagłosują na Trumpa? Bo ja myślę, że zagłosują na pomarańczowego.
Przydałaby się sondaż z Ameryczki po zamachu
@Koziom: no tak, ale to inne wydarzenie.
Fico nie miał przeciwnika jakiegoś znanego na cały świat.
Tu masz: Trump vs Biden
To tak jakby pisior by miał iść głosować na Tuska bo by go postrzelili - nie ma powodu żadnego
@d4wid: on nie był w jego partii. #bekazlewakow próbujących się mądrzyć na temat amerykańskiej polityki nie mając o niej zielonego pojęcia, ale gdzieś przeczytali, że "registered as a Republican" i już myślą, że to był członek partii xD
@erkav: no był zarejestrowany jako Republikanin, więc z jego partii cepie.
Jak chłop jest zarejestrowany jako wyborca PiSu to też jest pisowcem.
Do czego to doszło, żeby takiemu autyście
Komentarz usunięty przez autora Wpisu