Aktywne Wpisy
hacerking +209
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Piotrek7231 +62
#mecz #stadionowejedzenie #pilkanozna #jedzenie #ligagrecka
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Ocena
- 1 48.7% (367)
- 2 5.6% (42)
- 3 4.0% (30)
- 4 4.6% (35)
- 5 37.1% (279)
W filmach, które miałem okazję obejrzeć, zwykł grywać rolę statecznego starego kawalera - stroniącego od kobiet, używek, tanich rozrywek i innych bezeceństw - który w pełni poświęca się pracy zawodowej.
Taki wzorzec pójścia w MGTOW z wysoką klasą
#przegryw #przegrywpo30tce #truecel #kinopolskie
I jakoś nie mogę się do nich przemóc.
Michała Znicza widziałem co najmniej w trzech filmach:
"Zapomniana melodia" - tutaj grał nauczyciela muzyki Frankiewicza, przywiązanego do klasycznych kanonów, nie przepadającego za modnymi stylami, wyśmiewanego przez juleczki, które uczył w jakimś instytucie wychowania panien
Racja, w latach przedwojennych jak i dzisiaj są promowani praktycznie zawsze przystojniejsi aktorzy. Jedynym wyjątkiem był okres komuny, gdzie można wymienić całkiem sporą grupę aktorow, nie mających jakiejś dobrej aparycji, jednak mimo wszystko są znani i lubiani nawet po dzień dzisiejszy.
@PawelW124: Fajne są komedie z Dymszą, albo z Bodo.