Wpis z mikrobloga

Ech, normalne dziewczyny robią ass to mouth I się jeszcze cieszą, a moja narzeczona nie chce robić loda po tym jak już jej wsadziłem do cipki, ratunku, jak jej przemówić do rozsądku
#s--s #zwiazki
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@sruba_m3: ona mi normalnie robi loda, ale tylko do momentu w którym będzie benis into baggina. Ja też jej normalnie robię minetę, ale po tym już nie chce się ze mną całować. Dodam tylko dla jasności że smak i zapach całkowicie neutralny.
  • Odpowiedz
@sruba_m3: ja tam to rozumiem, też tego nie robię, bo to po prostu niesmaczne. Ty byś chciał oblizywać dziewczynie w----ę wymazaną Twoją spermą? Nie każdy lubi aż taką wymianę płynów i ma do tego prawo.
  • Odpowiedz
@sruba_m3 zrób jej minete po wytrysku w niej. Jak to zrobisz to możesz narzekać. W przeciwnym razie prosisz o rzeczy mało higieniczne czy niezbyt apetyczne. Żaden facet nie oblizuje paluchów po masturbacji a lodzik po penetracji to trochę to samo. Z tyłka do ust czy do pochwy grozi infekcjami i jest obrzydliwe po prostu więc lepiej tego nie robić. To że nie ma chamskich i widocznych kawałków gunwa to nie znaczy
  • Odpowiedz
  • 0
@Krolowa_Nauk @Kitku_Karola obie piszecie o minecie po wytrysku, ale to nie to samo. Przed wytryskiem - oczywiście, wyliżę pieroga zarówno przed i po penetracji. Ja się swojego kutasa, ani tym bardziej pieroga nie brzydzę. Jak ona mi robi loda to potem tym bardziej chce ją całować i mnie to jara. Przed wytryskiem wszystkie chwyty dozwolone. Natomiast po to rzeczywiście już emocje opadają i już bym tego nie zrobił. Coś jak
  • Odpowiedz
@sruba_m3: tak jak @Kitku_Karola napisała - was nie kręci lizanie swojej spermy, nas nie kręci lizanie swoich wydzielin. Na szczęście nie jest to obowiązkowe i da się dawać sobie nawzajem przyjemność unikając takich nie smacznych rzeczy. Po prostu wchodź w nią dopiero jak już uznasz, że Ci wystarczy już loda i wszyscy będą szczęśliwi.
  • Odpowiedz