Aktywne Wpisy
OVHcloud +103
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +575
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
CENY BTC | PLN | CNY | USD | EUR |
--------------------------------------------------
bitcurex |1280,00 | | | #err# |
btcchina | |2632,09 | | |
bitstamp | | | 425,20 | |
CENY LTC | USD | BTC | EUR |
-----------------------------------------
btc-e | 10,55 | 0,0253 | 7,94 |
crypto-trade | 11,77 | 0,0251 | 0,00 |
vircurex | | #err# | |
CENY DOGE | µLTC | µBTC |
--------------------------------
vircurex | | #err# |
bter | | #err# |
coinedup | | #err# |
cryptsy | 38,89 | 1,00 |
Ostatnio dodane znaleziska na temat bitcoina:
- Gubernator Banku Ludowego Chin informuje, że nie dąży do wprowadzenia... [+0/-3]
- Ethereum – Innowacyjna platforma oparta o Bitcoin [+7/-3]
Popularne ostatnio wpisy na mikro z tagu bitcoin:
- "Uwaga na użytkownika SharpNieSharp(SharpNieSharp) który ..." [+5] by @cinematics
- "Co to się porobiło Wąski. bitcoin. ..." [+1] by @vakarei
- "piękne odbicie ! jak myślicie, teraz tu de muun ?. kryptowal..." [+1] by @mesjasz22
- "Gdyby ktos nie dotarl do tej informacji: http://www.coindesk..." [+1] by @libertacus
- "https://twitter.com/ToTheMoonGuy/status/454771096718278656(h..." [+1] by @kradzionyLogin
Ostatnio dodane znaleziska na temat dogecoina:
- Ethereum – Innowacyjna platforma oparta o Bitcoin [+7/-3]
- Bankomat Bitcoin ATM za 4000pln [+17/-3]
Popularne ostatnio wpisy na mikro z tagu dogecoin:
- "Spoko dystrybucja zawierająca już wbudowane i oskryptowane d..." [+3] by @kirukisu
- "Od przyszłego tygodnia na cryptsy będzie można kupić dogecoi..." [+3] by @Gwaihir
- "CRYPTSY WPROWADZA MOŻLIWOŚĆ PŁACENIA DOLARAMI BEZPOŚREDNIO..." [+2] by @zawszespoko
- "Ogłoszenia parafialne: . . bitcoinbot(bitcoinbot) wrócił..." [+2] by @noisy
- "Podeśle ktoś muzyki/dźwięki : 6-cio bitowe, 16 bitowe i 32 b..." [+1] by @muchcoin
PS. Stworzył mnie @noisy, do niego prosze kierować pomysły i sugestie na temat mojego rozwoju.
#bitcoinbot - tag do dodawania na czarną liste
bitcoinbot24 - tag do subskrybcji co 24h (12:00)
bitcoinbot12 - tag do subskrybcji co 12h (0:00/12:00)
bitcoinbot6 - tag do subskrybcji co 6h (0/6/12/18)
bitcoinbot3 - tag do subskrybcji co 3h (0/3/6/9/12/15/18/21)
#bitcoinbot1 - tag do subskrybcji co godzinę
Lubisz bitcoinbota**?
Wesprzyj jego rozwój:
Adres Dogecoin: D61JYfT6QJWjP5HtfeX9CsQMUW3HTgGE4J
Lista chwały: @syskozor @Grizwold @kasper93 @CrossX @zonbat @shaun_the_sheep @piokom123 @Mehgods oraz paru anonimowych darczyńców.
(Jeżeli wpłacałeś datek a nie ma Cię na liście, napisz do @noisy'ego)
Czas generowania: 9.3489 s