Wpis z mikrobloga

Blokady dróg to już codzienność w Warszawie. Czekamy, już tylko na spełnienie postulatów lewicowych szurow z ostatniego pokolenia.

Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.

#polska #ostatniepokolenie #samochody
JessePinkman38 - Blokady dróg to już codzienność w Warszawie. Czekamy, już tylko na s...

źródło: 1000013557

Pobierz
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JessePinkman38 Bardzo dobrze!!!! Brawo!!!! Szkoda że tak późno, ale za to z happy endem. Mokebe studiujący skaczący po samochodach, protesty klimatyczne. Lewicowa rzeczywistość rozpoczyna od uprzykrzać życie mlodym wykształconym z dużych miast. Miód! I wiem, parafrazując Kisiela "lewactwo każdemu nosa utrze, Warszawce utrze dzisiaj, a P-----------i po jutrze". Ale jest w tym pewna sadysfakcja że idzie zgodnie z rozkładem sympatii politycznych w społeczeństwie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@JessePinkman38: i bardzo dobrze ze blokują, w końcu warszawiacy są za blokowaniem i eko terrorymem co potwierdzili w ostatnich wyborach. Przecież tak chcą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
przecież warszawiacy są świadomi problemu spalającej się planety i kierowcy chętnie przyłączają się do protestu

@Yyyooooyyy: mów za siebie. Ja na tego uśmiechniętego debila nie głosowałem. I w dupie mam płonącą planetę.

W Niemczech się z nimi nie
  • Odpowiedz
@r5678: moja wolność do oglądania ładnych ludzi jest zakłócana przez twoją mordę, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko jak ci strzelę gonga w czoło
  • Odpowiedz
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi

@JessePinkman38: Tam protestują ciągle nowe osoby, bo potem recydywa i wyższe kary. Przy trzecim podobnym wykroczeniu w ciągu dwóch lat od ostatniego, można nałożyć karę aresztu
  • Odpowiedz
Protestujące pielęgniarki też do rozstrzelania?

@zimowyporanek: nie ma potrzeby strzelać, można z drogi usunąć, przywalić takie kary potem, że następców nie będzie - ja nieraz z postulatami się zgadzam protestujących (choć oczywiście nie tymi p-----------i z postu opa), ale blokowanie dróg dojazdowych do pracy czy szpitala to jest k------o. Bo co jest winny random co siedzi w autobusie czy samochodzie?

I nie, jeżeli na ulicę chcą wyjść całe masy ludzi
  • Odpowiedz
A tak zupełnie serio, to kolejny protest który ma zerowy wpływ na władze, za to może zrujnowac życie przeciętnym zjadaczom chleba, którzy nie dojadą do roboty, szpitala, żłobka czy cokolwiek

@sierramikebravo: liczę na to, że mieszkańcy mojego miasta w końcu otworzą oczy i w kolejnych wyborach dokonają odpowiednich ruchów przy urnach wyborczych.
  • Odpowiedz
@JessePinkman38: ale gdybyś znał miejsce zamieszkania takiego "aktywisty" i zablokował wyjście z klatki siedząc w ramach protestu, to sami by pytali czy jesteś nienormalny, ściągali z drogi, słowem: zachowaliby się tak samo
  • Odpowiedz
@JessePinkman38: paranoja jest, że mając prawo jazdy popełnisz dwa czy trzy wykroczenia, świadomie lub nie, i jesteś wykluczony z ruchu drogowego.
A taki śmieć codziennie świadomie moze lamac przepisy, powodować zagrożenie i utrudniać setkom ludzi życie, dostanie jakiś śmieszny mandat i jutro znowu to samo.
Z pełną premedytacją.
  • Odpowiedz