Aktywne Wpisy
Burkhard +875
1/∞ szukania zdradzanego wykopka
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
Kiedys_Mialem_Fejm +216
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #samochody
Komentarz usunięty przez moderatora
Policja nic nie może bo te absurdalne protesty mają implikacje polityczne.
Zauważ że zaprzestali "protestów" na czas wyborów.
Komentarz usunięty przez autora
@Yyyooooyyy: mów za siebie. Ja na tego uśmiechniętego debila nie głosowałem. I w dupie mam płonącą planetę.
W Niemczech się z nimi nie
@a__s:
To nie jest
@JessePinkman38: Tam protestują ciągle nowe osoby, bo potem recydywa i wyższe kary. Przy trzecim podobnym wykroczeniu w ciągu dwóch lat od ostatniego, można nałożyć karę aresztu
Komentarz usunięty przez moderatora
@zimowyporanek: nie ma potrzeby strzelać, można z drogi usunąć, przywalić takie kary potem, że następców nie będzie - ja nieraz z postulatami się zgadzam protestujących (choć oczywiście nie tymi p-----------i z postu opa), ale blokowanie dróg dojazdowych do pracy czy szpitala to jest k------o. Bo co jest winny random co siedzi w autobusie czy samochodzie?
I nie, jeżeli na ulicę chcą wyjść całe masy ludzi
@sierramikebravo: liczę na to, że mieszkańcy mojego miasta w końcu otworzą oczy i w kolejnych wyborach dokonają odpowiednich ruchów przy urnach wyborczych.
A taki śmieć codziennie świadomie moze lamac przepisy, powodować zagrożenie i utrudniać setkom ludzi życie, dostanie jakiś śmieszny mandat i jutro znowu to samo.
Z pełną premedytacją.