Aktywne Wpisy
new-object +162
z 147kg do 116.2kg, od Października zeszłego roku. Zabiłem 30kg obywatela i nie czuje skruchy! I wiecie co? Mam zamiar zabić kolejne 30kg obywatela. Nawet policja nic nie poradzi!
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie

źródło: image
Pobierz
Aloms +3
Jestem chory, biorę antybiotyk i mnie trochę dusi. Dziś w nocy podczas napadu kaszlu coś mi się stało w plecy. Momentalnie przy którymś z kaszlniec tak mnie zgięło ze ledwie doszedłem do łóżka. Byłem wtedy na stojąco. Lekko się zgarbiłem/ pochyliłem podczas kaszlu. Ogólnie była to nienaturalna pozycja. Bol mnie jakoś na samym dole pleców, przy samej dupie. Każdy ruch to jest ból a najmocniej przy kaszlu gdzie napina mi się odcinek
#ekologia #auchan
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMoja różowa ma p-------a i segreguje, ale to ja wynosze zazwyczaj.
No i wtedy wszystko jest zmieszane ¯\(ツ)/¯
Ajajaj najlepiej z samego rana wtedy tak pięknie się mieszają te worki ze zmieszanymi odpadami mmmmmm (ʘ‿ʘ)
Dopóki takie za takie g---o jak na zdjęciu nie będzie srogich kar to ja będę wyrzucał wszystko do mieszana mieszana( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kiedys_Mialem_Fejm: a nie jest tak ze opakowania kosztuja? jedno jabłko za 1 zł... normalnie masz 1 kg za 2,5 zł w promce jak jest
@Kiedys_Mialem_Fejm: klasyczny polaczek. Dopoki inni sie nie poprawia ja też nic nie zrobię. Bądź zmianą którą chcesz widzieć na świecie. Wstawienie foty na wikop to jeszcze trochę za mało
Pewnie że firmy to powinny dostawać srogi o-------e finansowy za takie rzeczy
Tak samo jak banda leniwych idiotów reprezentująca poziom srania na ulicy
@Adruns: a w sumie czemu tak robisz? komu na złość robisz?
Niestety ja ze swoją emocjonalną wrażliwością segreguje śmieci na ile warunki pozwalają, nie wyrzucam jedzenia, staram sie żyć skromnie i racjonalnie, dzięki temu jestem spokojny i pewny siebie w kwestiach tego, ze robię wszystko co mogę aby otoczenie bylo choć promil z promila lepsze. Nie muszę toczyć walk z korporacjami i rządem światowym, węszyć spisków czy olewać środowisko ze względu na durny pomysł jabłka w
Skoro rosną, to znaczy że ktoś robi mnie w c---a.
PS duży nacisk w kwestii ekologi jest kierowany na korporacje, poczytaj o esg - i też dostają p-------a przerzucając koszty na zgadnij kogo?