Aktywne Wpisy

huopisko +1182
nie wiem kto zrobił to cudowne zdjęcie, ale cały dzień lata po twitterze
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
źródło: 1000005878
Pobierz
annlupin +48
piątek to może filmy poszukam na noc ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin211122
Pobierz

#ekologia #auchan
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMoja różowa ma p-------a i segreguje, ale to ja wynosze zazwyczaj.
No i wtedy wszystko jest zmieszane ¯\(ツ)/¯
Ajajaj najlepiej z samego rana wtedy tak pięknie się mieszają te worki ze zmieszanymi odpadami mmmmmm (ʘ‿ʘ)
@Kiedys_Mialem_Fejm: klasyczny polaczek. Dopoki inni sie nie poprawia ja też nic nie zrobię. Bądź zmianą którą chcesz widzieć na świecie. Wstawienie foty na wikop to jeszcze trochę za mało
@Adruns: a w sumie czemu tak robisz? komu na złość robisz?
Niestety ja ze swoją emocjonalną wrażliwością segreguje śmieci na ile warunki pozwalają, nie wyrzucam jedzenia, staram sie żyć skromnie i racjonalnie, dzięki temu jestem spokojny i pewny siebie w kwestiach tego, ze robię wszystko co mogę aby otoczenie bylo choć promil z promila lepsze. Nie muszę toczyć walk z korporacjami i rządem światowym, węszyć spisków czy olewać środowisko ze względu na durny pomysł jabłka w
PS duży nacisk w kwestii ekologi jest kierowany na korporacje, poczytaj o esg - i też dostają p-------a przerzucając koszty na zgadnij kogo?