Wpis z mikrobloga

@PrankmeisterXD: Czika to taki nasz tagowy klaun którego zadaniem jest nas bawić i pisać jak mu zagramy. Mamy też zakochanego bez wzajemności w Olgierdano Wulkanizatora, który w każdym poście wspomina o swoim obiekcie westchnień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PrankmeisterXD: Czika zwycięża, to sama radość widzieć, jak tyłeczki pieką tyci tyci Grajewiaczków, sekciarzy Davida Koresha spod Antoniuka o Sheriffa La Chica Loca. Wiele spustoszenia Czika tu narobił swoim pojawieniem! Ponad 20 zatopień hejterów w 2 miesące! Istny New Tag Order. Pięknie widzieć, jak sekciarze gryzą się w język, zanim coś naskrobią. To nie czasy Stalkomira i nieudolnego zgłaszania na 2 telefony! Czika strzela, Czika zatapia niechybnie, AHORITA!
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: czyli w skrócie
- Wy macie obsesję na moim punkcie!
- To dlatego, że was zgłaszam i się mnie boicie!
- To na pewno nie dlatego, że uważacie mnie za mającego nierówno pod kopułą ułomka, który spędza na tagu 8 godzin dziennie!
Whatever lets you sleep at night ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cl-sr - @CzikaKiri: czyli w skrócie
- Wy macie obsesję na moim punkcie!
- To dlatego,...

źródło: gumowce

Pobierz
  • Odpowiedz
@PrankmeisterXD: Jak dla mnie to obaj się mogą przerobić na breloczki, a nikt nawet nie zapłacze, czy za miesiąc bedzie pamiętał że ktoś taki istniał. Kiedyś to byli trolle i antagoniści tagowi, zagmatfany, pissowiec, opałka. Tacy to chociaż śmieszyli i dało się czasem wejść w rozmowe z takim. A te gówna jak konso normalnie.
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: Z takim dżentelmenem w jakże zacnej ankiecie przegwizdać z kretesem to dla mnie nie żadna ujma.

Jutro też jest nowy dzień i spróbuje się posklejać i wyciągnąć wnioski. Ale pewnie trochę noc gwoździsta dla mnie będzie
  • Odpowiedz
@Midnight_Animal: nie sposób się nie zgodzić. Zagmadfany, Analne D---o, Pissowiec, no jednak inny poziom to był. I nawet mimo różnic tak samo rudego dojeżdżali. A teraz mamy jakichś nietypowych kolegów za pieniądze dławka. Jedyne co zostaje to dokuczanie, licząc że kolejne konto to akurat złoty strzał i po 2 stronie jest emilianek albo caryca, a wpisem właśnie doprowadziło się ich do urwicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pyczasty: pseudointeligenciaki, spijają sobie z dziubków resztki mleczka Grajewiaka. Obrzydlistwo to towarzystwo. Czika czuje woń tygodniowych skarpet z każdego posta tego cl-sr, to jest w ogóle skrót od celnie sr*m, sam się chwalił, artysta jeden.
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: chłopy już nie mają co pisać, to wychwalają zacnych naszych orędowników prawdy... Analne d---o, zagmadfany, Pissowiec... nieśmiali są bardzo, bo akurat z każdym z nich jesteśmy w stałym kontakcie.

A oni cały czas fikołeczki.

Zobacz tylko jak oni skalmą i proszą o to by im współczuć, jak bardzo tęsknią za starą dobrą GWARDIĄ!!!!

auuuuuuuuuuuuuu
pyczasty - @CzikaKiri: chłopy już nie mają co pisać, to wychwalają zacnych naszych or...

źródło: ppp

Pobierz
  • Odpowiedz
@pyczasty: Ja myślę, że sam Grajewiak jest zaskoczony uległością i serwilizmem tych OBIEKTÓW, tagowych akolitów. I gardzi nimi w głębi serca. A zmieszałby każdego z nich z błotem i zwyzywał od tagowych petów przy najmniejszej ich próbie odejścia od grajewskich dogmatów, tak jak robił to z prawdziwymi znajomymi w realu, trochę było tych jego kolegów, których uznał za wrogów na jakimś etapie znajomości. @cl-sr @Midnight_Animal @KapitanTorpedal @
  • Odpowiedz
@pyczasty: Po upadku guru w 3 dni poznikają te dziesiątki nicków. I wrócą po innymi, by nawalać w biednego i leżącego Ókaszka obelgami, taki typ ludzi. I nie chodzi nawet o to, czy Ókaszka sądy dojadą, czy siądzie mu psycha i stanie się prawdziwym żulikiem. Po prostu ważne, że można go będzie skopać na Wypoku, a inni pochwalą za jazdę z klaunem. A @cl-sr jeszcze 5 dni temu na
  • Odpowiedz