Wpis z mikrobloga

Moja biedronka ma przy parkingu taki blaszaczek jako dodatkowy magazynek.

Uznali to za idealne miejsce na składowanie piwa i... mleka pasteryzowanego.

Tego w kartonach co niby w lodówce się nie trzyma ale wciąż. Blaszaczek, 35 stopni upału, pełne słońce cały dzień.

Przewrażliwiony jestem czy kręcić aferę?

#ciekawostki
#afera
#biedronka
#jedzenie
ATAT-2 - Moja biedronka ma przy parkingu taki blaszaczek jako dodatkowy magazynek. 

...

źródło: image

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ATAT-2: Witam obok mam biedre podobne cyrki ile to razy widziałem że nabiał sobie stoi i czeka aż osiągnie temperaturę pomieszczenia.
dziś do UOKIK leci dino jestem ciekaw jaka będzie reakcja.
  • Odpowiedz
Normalna sprawa. Tu przynajmniej towar będzie suchy a w biedronce która jest u mnie w mieście trzymają towar na parkingu pod chmurką. Tylko trochę przykryte plandeką ale w 99% przypadków zawsze wszystko jest mokre.
  • Odpowiedz
@ATAT-2: to może pokaż zdjęcie tego mleka? Na słowo mamy ci wierzyć? A może są tam produkty przygotowane do utylizacji? Dowiedziałeś się tego przed rzucaniem oskarżeń?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@spinor jak będę kręcić aferę to ci zdjęcia zrobię bo widać przez ścianki.

I na pewno dobutykizafji stoją całe palety mleka, piwa i coli. Tak było
  • Odpowiedz
@ATAT-2 Jestem ciekawy czy Biedronka nie robi tego specjalnie żeby zobaczyć na ile może sobie pozwolić nim Polacy przestaną tam kupować XDD
Jeszcze trochę i postawią wielką hale gdzie latem będzie 50c a zimą - 20 a i tak ludzie będą tam chodzić robić zakupy xD
  • Odpowiedz
@ATAT-2: Ja kupuję mleko zgrzewkami na zapas i trzymam w bagażniku jak nie mam rąk, żeby zabrać albo zapomnę i nic nigdy się nie stało.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz