Aktywne Wpisy

stary_grat +12
Czesc, mam pewien problem ze współpracownikiem u mnie w zespole. Na jednym ze spotkań pare dni temu przerwał mi mówiąc cytuje "nie zesraj się" w momencie jak wtrąciłem w jego wypowiedź, że nie ma racji i mam lepsze rozwiązanie. Poza tą chamską odzywką zauważyłem, że często się świeci w komunikatorze na "zaraz wracam" co sugeruje że nie ma go przy komputerze, wręcz według notatki którą prowadzę nie ma go po 1-2h dziennie

bArrek +125
Obiad chłopski starokawalerski do oceny

źródło: 6de48f2c460df
Pobierz
źródło: Screenshot_2025-01-08-22-10-46-361_com.instagram.android-edit
Pobierzźródło: 62100p
PobierzPo prawej aseksualnie, wygląda na niezdrowo fizycznie, a jeśli to było celowe doprowadzenie się do takiego stanu to i niezdrowo mentalnie.
A wystarczyłoby mniej prania mózgu mediami i normalny chłop, który by zadbał o zdrowe postrzeganie. Stan po lewej wygląda na idealne proporcje.
Jakby po prawej założyła obcisły top plus dopasowane gacie, wypieła się delikatnie żeby pokazać dupę to byście się ślinili
Dokładnie, jeszcze jest naprawdę sporo miejsca do poprawy. Na tym tłuszczu można by wyżywić całą Afrykę
@rolnik_wykopowy: A ja za nieodróżnianie siebie od innych nie szanuję, u need help;)