Wpis z mikrobloga

290 150 - 50 = 290 100

Dziś moc! Pojechałem pierwszy raz na Police ale od strony golęcina. I pierwszy raz wreszcie pokonywałem zjazd pod który zawsze musiałem wjeżdżać gdy jechałem od strony głębokiego. (Ten na wjeździe/wyjeździe do Polic) i powiem wam że na przełożeniu 3x9 miałem megaluz i nie dało rady pedałować bo tak szybko jechałem ##!$%@?

Od głębokiego pokręciłem się jeszcze po mieście. I jestem głęboko oburzony że w #szczecin w parku Kasprowicza pomalowali kolejkę dla dzieci z klasycznego czerwonego koloru na jakieś #!$%@? niebieski z naklejkami. Teraz przypomina to tandetną przejażdżkę w jakimś objazdowym cyrku.

#rowerowyrownik

Wpis został dodany za pomocą skryptu RowerowyRownik

Pobierany jest zawsze ostatni wynik

Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki

źródło: comment_GZPsNFUimWQTuBooGoKgBTOWNmXhssM9.jpg
  • 11
@CreativePL: Ale żeś objazd zrobił O mój boże... Jak już byłeś na golencinie trzeba było cisnąć na stołczyn i skolwin a później na Police.

Jak ty jechałeś? Pokoju/Robotniczą (maja mało widoczna) na Szosę Polską i dalej przez Przęsocin do Polic?
@CreativePL - właśnie myślę sobie o jakiejś weekendowej wyprawie na rowerze w tamte okolice. Na razie podjechałem Google Street View, a widok opuszczonych miejsc ciemnych + grafitti typu "witaj w krainie, gdzie obcy ginie" i tak sprawiają, że moczę się w nocy.