Aktywne Wpisy
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 55.8% (139)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 44.2% (110)
Papileo +114
Anastazja Kuś, 17-letnia Polka specjalizująca się w biegach sprinterskich. Pojechała na Igrzyska Olimpijskie, jako rezerwowa, co prawda nic nie wygrała, ale za to pozwiedzała Paryż i poznała ciekawe osoby. Oczywiście fotka z Włochem musi być, bo przecież nie z Polakiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
Jak wam wujek do wanny wchodził czy macie inne traumy rzutujące na kontakt z płcią przeciwną to może nie psujcie innym życia i nie randkujcie tylko najpierw uporajcie się ze swoimi demonami? Przecież te wasze skrzywione psychiki doprowadzą do tego, że popuścicie szpary na randce a potem typa o gwałt oskarżycie, bo jednak uznacie że zgodziłyście się za szybko xddd
@cuks @ZenujacaDoomerka
#tinder
Powiedz geniuszu, jak na podstawie przykładu opki doszedłeś do tego wniosku. Jestem ciekawy syntezy myślowej, ale to pewnie klasycznie gotowanie spermy w mózgu.
@WielkiNos: ale to nie był chyba żaden random skoro laska sama napisała, że była w nim zauroczona
@alkoJezus: no, ty pewnie rozumiesz i miałeś kontakt z jakąś kobietą xddd
@PiccoloColo: może dlatego, że nie jadła trzy dni bo ktoś ją za rękę złapał? xddd
@nocnica: można też np. nie siadać obok faceta a na przeciwko, wtedy do uda nie sięgnie, ale jak się wysyła sprzeczne sygnały i
Dziewczyna literalnie i słusznie poczuła się napastowana dlatego, będzie uprawiać SEKS, żeby kogoś oskarżyć o gwałt? To już top odrealnienia i dysintegracji społecznej. Również dobrze mogę napisać, incel z
@fastmotion: czy ty łbie porównałeś właśnie zwyczajowe podanie ręki, do złapania kogoś za rękę, co jest oznaką <mateusz borek> bliskości, zażyłości, intymności </mateusz borek>?
Ja p****le, z jakimi odklejeńcami ja tutaj siedzę xD
@nocnica:
Każdemu chodzi o seks, wcześniej czy później.
@Nowystaryziel: nie moze tylko na pewno umówiła sie z chadem. Pisała przeciez, że była nim niesamowicie zauroczona i potem szok, że chadzior nie będzie sie bawił w długie podchody i niesmiałe łapanie za ręke na 5 randce ¯\(ツ)/¯