Wpis z mikrobloga

W gorących wpis, że różowa czuła się jak g---o bo na randce z Tindera, facet który jej się spodobał złapał ją za rękę, a ona uciekla i czuła się jak g---o xdddd I jeszcze inne różowe tego bronią

Jak wam wujek do wanny wchodził czy macie inne traumy rzutujące na kontakt z płcią przeciwną to może nie psujcie innym życia i nie randkujcie tylko najpierw uporajcie się ze swoimi demonami? Przecież te wasze skrzywione psychiki doprowadzą do tego, że popuścicie szpary na randce a potem typa o g---t oskarżycie, bo jednak uznacie że zgodziłyście się za szybko xddd

@cuks @ZenujacaDoomerka

#tinder
  • 169
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przecież te wasze skrzywione psychiki doprowadzą do tego, że popuścicie szpary na randce a potem typa o g---t oskarżycie, bo jednak uznacie że zgodziłyście się za szybko xddd

Powiedz geniuszu, jak na podstawie przykładu opki doszedłeś do tego wniosku. Jestem ciekawy syntezy myślowej, ale to pewnie klasycznie gotowanie spermy w mózgu.
  • Odpowiedz
Powiedz geniuszu, jak na podstawie przykładu opki doszedłeś do tego wniosku. Jestem ciekawy syntezy myślowej, ale to pewnie klasycznie gotowanie spermy w mózgu.

@PiccoloColo: może dlatego, że nie jadła trzy dni bo ktoś ją za rękę złapał? xddd
  • Odpowiedz
@skazanynaprzegryw03: tak 90% w tamtym wątku skupiło się na tym, ze facet złapał ją za rękę, ignorując zupełnie opis tego, że potem złapał ją za nogę. No i też by mi się nie podobało, jakby facet zaczął mnie macać po kolanie czy głaskać po udzie

@nocnica: można też np. nie siadać obok faceta a na przeciwko, wtedy do uda nie sięgnie, ale jak się wysyła sprzeczne sygnały i
  • Odpowiedz
@skazanynaprzegryw03

> Powiedz geniuszu, jak na podstawie przykładu opki doszedłeś do tego wniosku. Jestem ciekawy syntezy myślowej, ale to pewnie klasycznie gotowanie spermy w mózgu.

@PiccoloColo: może dlatego, że nie jadła trzy dni bo ktoś ją za rękę złapał? xddd

Dziewczyna literalnie i słusznie poczuła się napastowana dlatego, będzie uprawiać S--S, żeby kogoś oskarżyć o g---t? To już top odrealnienia i dysintegracji społecznej. Również dobrze mogę napisać, incel z
  • Odpowiedz
Tak z ciekawości jak poznajesz kogoś w pracy to dajesz mu rękę na przywitanie czy dopiero na trzecim spotkaniu bo wcześniej to zły dotyk, czułbyś się jak g---o i nie mógł spać po nocach?

@fastmotion: czy ty łbie porównałeś właśnie zwyczajowe podanie ręki, do złapania kogoś za rękę, co jest oznaką <mateusz borek> bliskości, zażyłości, intymności </mateusz borek>?

Ja p****le, z jakimi odklejeńcami ja tutaj siedzę xD
  • Odpowiedz
tak 90% w tamtym wątku skupiło się na tym, ze facet złapał ją za rękę, ignorując zupełnie opis tego, że potem złapał ją za nogę. No i też by mi się nie podobało, jakby facet zaczął mnie macać po kolanie czy głaskać po udzie na pierwszej randce. Facet wyraźnie liczył na seksy w przeciwieństwie do niej i się przeliczył. Mógł prosto z mostu jak go sparowało napisać o co mu głównie chodzi,
  • Odpowiedz
Może umówiła się z chadem, ale nie jest jeszcze gotowa, więc musi znaleźć frajera beciaka, który ją wyleczy i wtedy będzie mogła przeskoczyć na chada. ¯\(ツ)/¯

@Nowystaryziel: nie moze tylko na pewno umówiła sie z chadem. Pisała przeciez, że była nim niesamowicie zauroczona i potem szok, że chadzior nie będzie sie bawił w długie podchody i niesmiałe łapanie za ręke na 5 randce ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@bacaa90: nie no wszystko jasne, podanie ręki w pracy jest normalne ale złapanie za rękę na randce już jest nienormalne i to dobry powód żeby uciec i nie jeść trzy dni
  • Odpowiedz