Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +260
Pije tego s--------a. Ale to dobre.
Nie ma lepszego #kefir i nawet z tym nie handlujcie
#oswiadczeniezdupy
Nie ma lepszego #kefir i nawet z tym nie handlujcie
#oswiadczeniezdupy

źródło: image_picker_7AFCC5D2-0A01-48DF-ABB4-3461FED47DAB-10105-0000021DD28CFD95
Pobierz
wykop +57
Dzień dobry, Wykop! 🚀
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Chcielibyście zobaczyć Andrzeja Dragana w roli naszego gościa w AMA?
- TAK, chętnie zobaczę takie AMA na Wykopie! 69.7% (912)
- NIE, naukowe AMA mnie nie interesują. 30.3% (396)
#logikarozowychpaskow #broda #brodaboners
źródło: ddd
PobierzNormalny, sensowny facet by na takie coś odpowiedział, żebyś spadała na drzewo.
Kazała. Dobre sobie :D
źródło: temp_file8917839804838082141
Pobierz@zonecom dokładnie. Nie każe się nic facetowi tylko co najwyżej zachęca. Jak będzie dziki s--s z ujeżdżaniem i hawk tuah jak będzie miał brodę to sam zobaczy co się bardziej opłaca.
źródło: 115766-386c09b714ccbb20fecff3343ace7357
PobierzPamiętam, że jak się z byłym rozstałam to potem jak przyszedł oddać mi rzeczy jakieś, to otwieram drzwi i nagle taki zonk, bo on bez brody.
Trochę się śmiał bo zobaczył jakie nagle nieświadome obrzydzenie na twarzy mi się zrobiło xD
Ale wyglądał okropnie
I tym powodem jest cofnięta szczęka
Dlatego statystycznie kobiety wolą ogolonych, ewentualnie kilkudniowy zarost ale taki który nie zaslania szczęki
Dziwi mnie, że kobiety się jeszcze tego nie nauczyly xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@AdamKarolczak02137: coś takiego mogło powstać tylko na wykopie xDDDD
źródło: d81ec7b0ae773a81abd67b10ffe85f68
Pobierz@AdamKarolczak02137: ehhh rozgryzłeś mnie ty to jesteś :/