Wpis z mikrobloga

@badreligion66 A dziwne w ogóle mają imieninki i jeszcze na wierzchu kiedy polskie milicjanty się tłumaczą, że nie mogą ich przeklejać co chwilę z miejsca na miejsce albo mają ich za mało i niby są ale głęboko na bluzie schowane.
  • Odpowiedz
@Wszebor: normalka, że takie fejkowe konta zawsze mają jakiś filozofów i historyków w nickach i na avkach. Udają, że są tacy ą ę, a w rzeczywistości to pozerzy i debile. Moim ulubionym jest profil J.R.R. Tolkien na twitterze prowadzony przez kolesia, który ma bardzo nikłą wiedzę o Tolkienie. Ale lubi walić sobie konia do jego katolicyzmu i kilku bogobojnych cytatów. A sam dopiero jakiś czas temu przeczytał Niedokończone opowieści (i
  • Odpowiedz
@badreligion66: w polskiej policji powinni pracować przedstawiciele narodów imigrujących do polski, żeby policja miała ludzi do infiltrowania przestępczych środowisk składających się z obcokrajowców
  • Odpowiedz
@badreligion66: wiem, że odpowiadam na trolla, ale np. ja sam mam nazwisko z -uk, połowa moich znajomych ma nazwisko -uk, a nigdy w życiu nie byłem na upadlinie i nie mam zamiaru. nazwiska krążą od czasów rozbiorów, a szczególnie w podlaskim/lubelskim/podkarpackim
  • Odpowiedz