Wpis z mikrobloga

W tym roku stuka mi 30tka i jednak ze mnie wychodzi boomer xD. Rozglądam się po ulicy i zastanawiam się czemu teraz młode laski popylają w jakichś szerokich spodniach, które za moich czasów nosiły tylko skejty/grubasy słuchające O.S.T.R i innych rapsów o jaraniu, a każda Julka prawilnie nosiła dżinsy tak ciasne, że telefonu do kieszeni nie mogła wsadzić

Ciekawe czy obecnie licealiści za 10 lat też tak będą gadać "kurła kiedyś to się julki ubierały, nie to co tera w 2034 kurła"

#heheszki #p0lka #humorobrazkowy #takaprawda #licbaza #boomer #moda
yahoomlody - W tym roku stuka mi 30tka i jednak ze mnie wychodzi boomer xD. Rozglądam...

źródło: KIEDYSTOBYLO

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yahoomlody moda zatacza koło. Za X lat znów wroca ciasne biodroweczki u dziewczyn i #!$%@? u facetów. Aktualnie mamy efekt zalando spowodowany covidem. Moda oversize przepychana przez firmy odzieżowe żeby lasie nie odsyłały cały czas ciuchów z uwagi na niepasujący rozmiar. Zaraz wahadło znow się wychyli w drugą stronę i będzie moda na dopasowane podkreślające linie ciuchy. Jedyny hamulcowy póki co to te wieloryby z ruchów body positive i szmatoglowe muzułmanki
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka: Wiek zgody 15 lat - i nic więcej nikogo nie obchodzi.

Dziewczyna ma prawo decydować o swoim życiu seksualnym, jest wolnym człowiekiem, więc jeśli się zgodzi spotkać i uprawiać seks z 30-latkiem to nie masz prawa jej tego zabronić.

Katotalibanu w Polsce nie ma ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@yahoomlody: też mam takie przemyślenia odnośnie tych szerokich spodni, ale chwilę później przed oczami staje mi obraz mojej starszej siostry, która w liceum nosiła białe, ortalionowe dzwony, szerokie jak żagiel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@yahoomlody: teraz jest moda na lata 90. Jak ktoś faktycznie pamięta te czasy to wie, że wszyscy ubierali się w jakieś ortalionowe worki po kartoflach, bo nie było niczego innego. Jako dziecko lat 90 szczerze nienawidzę "mody" tamtych czasów. I też wychodzi ze mnie boomer, gdy widzę jak młode dziewczyny świadomie wybierają to gówno. Druga dekada XXI w. to był chyba najlepszy okres. Teraz cofamy się w rozwoju.
  • Odpowiedz
  • 5
@Creed-Bratton co wy macie do tego przyglądania się? Ja zwracam uwagę na to co mnie otacza, na ludzi, samochody, budynki. Np. ostatnio dochodzę do wniosku że jest dużo grubych dzieci, więcej niż jak ja byłem dzieckiem, może teraz mnie od pedofili zwyzywacie ze na dzieci się patrzę xD
  • Odpowiedz